ZWEEF, SPRING EN ZING JE EEN WEG DOOR EEN PRACHTIG BOS MET FE, EEN EA ORIGINALS-TITEL, VANAF VANDAAG WERELDWIJD VERKRIJGBAAR

Ontdek de geheimen van de natuur op Xbox One, PlayStation 4, Origin voor PC en Nintendo Switch

Bekijk de lanceringstrailer van Fe

REDWOOD CITY, Californië – vrijdag 16 februari 2018 – Vandaag kondigden Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en de creatieve, Zweedse studio Zoink Games aan dat Fe, een doorlopende, verhalende avonturengame nu wereldwijd gedownload kan worden voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Origin voor PC. Fe is de eerste game die gelanceerd wordt als onderdeel van het EA Originals-programma. Dit programma werd aangekondigd op EA PLAY 2017 en heeft als doel spelers unieke en gedenkwaardige game-ervaringen te bieden van de beste onafhankelijke studio’s.

In deze game rennen, klimmen en zweven spelers door het noordse woud als Fe, een wezen dat wel wat weg heeft van een welpje. Onthul de geheimen van Fe’s afkomst terwijl je het ecosysteem beschermt tegen gevaarlijke machines, genaamd de Silent Ones. Beleef een betoverende ontdekkingsreis zonder woorden, waarin Fe de taal van het bos zal moeten spreken door mee te zingen in de toon van de magische planten en dieren die in het bos leven. Alleen dan helpen de wezens je met hun unieke vaardigheden.

“In Fe zijn alle levende wezens in het gevarieerde ecosysteem met elkaar verbonden door geluiden,” vertelde Klaus Lyngeled, CEO en Creative Lead van Zoink Games. “In het bos kun je allerlei geheimen ontdekken door contact te leggen met de flora en fauna. Het hele verhaal wordt beleefd zonder woorden, dus spelers kunnen er zelf invulling aan geven terwijl ze op hun eigen tempo door het bos trekken. Fe speelt zich af in een prachtige, verbonden wereld waar je nooit meer uit weg wilt gaan.”

Ontrafel de mysteries van de natuur in een meeslepende wereld, terwijl Fe eeuwenoude ruïnes, verborgen artefacten, geheime plekken en nieuwe krachten ontdekt. Elke ervaring is een zorgvuldig ontworpen kort verhaal, verpakt in een visueel verbluffende, gedenkwaardige en leuke omgeving. Ontdek de afkomst van Fe en leer dat niets is wat het lijkt.

Fe heeft een PEGI 3-classificatie gekregen en is verkrijgbaar voor €19.99 op Xbox One, PlayStation 4, Origin voor PC en Nintendo Switch. Voor meer informatie over Fe lees je het blog op https://www.EA.com/nl-nl/Games/Fe. Kijk op https://www.EA.com voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van EA Originals.