‘FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival’ kiest VERTIGO 6

Utrecht, 20 februari 2018 – FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival, het grootste voetbalfeest van Nederland, heeft gekozen voor Vertigo 6 als hun Marketing/PR-bureau. Voetbalfestival vindt plaats op 7 juli in Jaarbeurs Utrecht en is een initiatief van Jaarbeurs, FOX Sports, Eredivisie en Voetbal International. Vertigo 6 verzorgt naast influencermarketing en social media, de PR-ondersteuning.

Voetbalfestival is een sportief festival gericht op jongens en meisjes van zes tot en met veertien jaar met een passie voor alles wat met voetbal te maken heeft. Kinderen kunnen er een wedstrijdje panna spelen, nieuwe tricks leren en in ‘t zonnetje naar beach soccer kijken. Ouders, trainers en begeleiders zijn uiteraard ook van harte welkom. Bovendien kunnen bezoekers spelers en trainers uit de Eredivisie, edivisie en voetballende YouTubers ontmoeten.

“De ruime ervaring op het gebied van jongerencommunicatie heeft ertoe bijgedragen dat we hebben gekozen voor Vertigo 6,” aldus Marianne van der Zwaag, contentcoördinator bij Jaarbeurs. “Vertigo 6 heeft laten zien dat zij een effectieve combinatie van earned en paid media-strategieën kunnen optuigen om jongeren op de been te brengen.”

Vertigo 6 is een in Arnhem gevestigd Marketing- en PR-bureau dat zich specialiseert in jongerencommunicatie met een klantenportfolio dat bestaat uit o.a. Electronic Arts, Koch Media, Ziggo, ASUS en SIXT. “Voetbalfestival is een project dat op ons lijf is geschreven. Steeds meer klanten kiezen voor Vertigo 6 door onze ruime ervaring op het gebied van jongerenactivaties,” aldus Raoul van Wijk, mede-eigenaar van Vertigo 6. “Voor voetbalfestival zullen we een strategische mix samenstellen van opvallende PR, effectieve media-inkoop en influencermarketing.”

Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival staat bol van voetbalactiviteiten. Zo zal onder andere het KNVB Straatvoetbal NK 4×4 2018 plaatsvinden en kunnen kinderen meedoen aan diverse wedstrijdvormen. Er zijn veldjes uitgezet waar aankomende sterspelers hun voetbalkwaliteiten en trucs kunnen perfectioneren. Ook is er beach soccer, levend tafelvoetbal en nog veel meer. Bovendien kunnen jongens en meisjes het bij de Fun Games opnemen tegen edivisie-spelers, de eSporters van de Eredivisieclubs. Daarnaast zijn er talloze leuke voetbalgadgets te koop.

Meer informatie over het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is te vinden op www.voetbalfestival.nl