Onze diensten

Vertigo 6 is een PR- en marketingbureau dat gespecialiseerd is in o.a. entertainment, lifestyle, toys, leisure en tech-branches . Vertigo 6 won de prestigieuze SAN New Kids on the Block Award 2017 (meest getalenteerde bureau van Nederland). Sindsdien is Vertigo 6 het beste jongerenmarketingbureau van Nederland (FONK150). 🕹️

Vertigo 6 is in 2013 opgericht door experts uit de gamesindustrie. Die ervaring uit deze innovatieve en grillige markt, zette het team om in prijswinnende nationale en internationale campagnes voor entertainment, lifestyle, toys, leisure en tech klanten.

We zijn gevestigd in het oosten van Nederland en werken op een nuchtere maar creatieve manier in Nederland en België met sterke partners in de rest van Europa. We creëren verhalen en content die de aandacht trekt en op spraakmakende wijze effect heeft.

Public Relations (PR)

In onze definitie staat PR voor Positive Reality. We ontwikkelen een onderscheidende PR-strategie om jouw (merk)verhaal te vertellen en je boodschap te versterken richting de juiste media, bedrijven en consumenten. PR is bij ons nooit een doel an sich, maar is een middel dat altijd moet bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen.

Onze Diensten - PR / Public Relations
Onze Diensten - Infleuncermarketing
Influencermarketing

We zetten samenwerkingen op met relevante influencers om zo de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten en een groter publiek te bereiken. Via warme banden met influencers ontwikkelen we effectieve campagnes die passen bij jouw merk en doelen, of dat nou betrokkenheid, naamsbekendheid of conversie is!

Social media management

We ontwikkelen een strategie op maat, maken tekstuele én visuele content en beheren jouw social accounts om een betrokken en loyale community op te bouwen. Wij brengen jouw socialmediakanalen weer tot leven en weten wat je volgers raakt. Niet voor niets riep Emerce ons uit tot het beste Social & Content bureau van Nederland in 2023.

Vertigo 6 - Studiekeuze123 Social Media Management
Vertigo 6 - Dead Island 2 Spectacular - Media-inkoop / Media buy
Media-inkoop

Bereik jouw doelgroep via verschillende kanalen, zoals social media, Google Adwords, display- & videoadvertenties en ATL zoals (Digital) Out of Home, radio en tv. Wij zorgen voor effectieve en gerichte media-inkoop om jouw boodschap op de juiste kanalen over te brengen en jouw merk zo te laten groeien.

Contentcreatie

Onze contentcreatie-specialisten werken nauw samen met onze klanten om in het oog-springende en op maat gemaakte content te ontwikkelen die de doelgroep graag wil zien. We werken met verschillende platformen. Van social media tot websites en van blogs tot nieuwsbrieven. 

Onze Diensten - Contentcreatie
Vertigo 6 - NK Muisklikken
Events

Wil je een productlancering, persconferentie of een ander evenement organiseren? Wij hebben de kennis en jarenlange ervaring om jouw evenement tot een succes te maken. Wij zien een evenement als middel om jouw (merk)doelen te bereiken en helpen je bij het organiseren van een onvergetelijk evenement!

Vertigo 6 - PR & Marketing Agency

We make people talk about you, 
let’s connect today!

Of je nu op zoek bent naar efficiënte media-inkoop, socialmediamanagement, influencermarketing of PR, we zetten jouw doelstellingen centraal en gaan graag met veel enthousiasme en creativiteit aan de slag. We helpen je graag om je naamsbekendheid te vergroten of je conversie verhogen.