Wired Productions brengt Nederlandse game The Falconeer uit

Wired Productions bundelt zijn krachten met Nederlandse game-ontwikkelaar Tomas Sala om de “Airborne Ocean-World Fantasy RPG” The Falconeer tot leven te brengen… en naar Gamescom

Watford, VK – 14 augustus, 2019 – Bekroonde Engelse games ‘publisher’ Wired Productions en de Nederlandse game-ontwikkelaar Tomas Sala kondigen met trots The Falconeer aan; een ‘ocean-world fantasy aerial combat RPG’. The Falconeer kiest in 2020 het luchtruim met gameplay gebaseerd op luchtgevechten vol met acrobatische toeren binnen een indrukwekkende open wereld, tegen een bestiarium van fantastische vijanden.

Hoog boven de Grote Ursee kunnen toekomstige spelers op hun gigantische valken opstijgen om een serene maar angstaanjagende wereld te verkennen, gevuld met wonderlijke locaties en oorlogszuchtige rivaliserende facties die strijden om de mysterieuze geheimen die schuilgaan in de onmetelijke diepte van de Ursee.

“Vanaf het moment dat we The Falconeer zagen, vielen ons de passie en toewijding van Tomas op en wisten we dat we hem wilden opnemen binnen de Wired-familie.” aldus Leo Zullo, Managing Director, Wired Productions. “De verbluffende vormgeving en het ambitieuze ontwerp van The Falconeer zeggen alles over zijn individuele talent als ontwikkelaar en we zijn dan ook blij dat we samen The Falconeer op de markt kunnen brengen.”

“Het creëren van epische landschappen en verborgen verhalen vol met verborgen geheimen  staat centraal in The Falconeer. Ik wil dat  spelers deze wereld en haar geheimen ontdekken maar ook eigen maken door intense actie” Aldus Tomas Sala, ontwikkelaar van The Falconeer, “Ik ben ontzettend blij samen te kunnen werken met Wired Productions, om de toekomstige overleving van de Ursee veilig te hebben gesteld en toe te treden tot een line-up van geweldige games met een uitgever die mijn visie begrijpt.”

Deze overeenkomst komt voort uit de toewijding van Wired aan het ondersteunen van innovatieve en uitzonderlijke ‘Indie’ gamemakers.

Media en influencers kunnen een eerste blik werpen op The Falconeer op de Gamescom-beurs in Keulen. Op afspraak, bij de Wired Productions-stand, c-050, in Business Hall 2.2, samen met een portfolio van andere titels van Wired Productions.

Ga voor meer informatie naar http://www.thefalconeer.com of volg de game nu voor toekomstige updates op Facebook https://www.facebook.com/thefalconeer of Twitter https://twitter.com/falconeergame.