De Sims 4 Moschino is nu verkrijgbaar voor PC, net op tijd voor Fashion Week

De Sims 4 is nu nóg stijlvoller! Vanaf vandaag kunnen Simmers hun Sims kleden in trendy looks van het luxe Italiaanse modehuis Moschino met de release van De Sims 4 Moschino, nu verkrijgbaar op PC, net op tijd voor Fashion Week!

Bekijk de trailer van De Sims 4 Moschino hier en download materiaal hier.

De Sims 4 Moschino bevat tal van looks uit de nieuwste capsulecollectie, geïnspireerd op De Sims en iconische Moschino-collecties ontworpen door creative director Jeremy Scott. Spelers kunnen hun liefde voor de mode laten zien door ze van top tot teen in Moschino-couture te steken, waaronder oorbellen, jurken, T-shirts, broeken, leren shorts, bikerjacks en meer! Het accessoirespakket bevat ook de nieuwe freelancecarrière van modefotograaf, waarmee Sims een flexibel leventje kunnen leiden en hun loopbaan uit kunnen bouwen met fantastische kansen. Sims kunnen de perfecte studioruimte voor hun modellen ontwerpen, leren hoe ze een collectie samenstellen en geïnspireerd raken om voor de volgende grote online campagne of spread in een tijdschrift te fotograferen!

De Sims 4 Moschino is nu verkrijgbaar voor €9.99 op PC en Mac via Origin, en is vanaf 3 september beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One consoles. Voor iOS en Android is De Sims 4 Moschino vanaf 3 september beschikbaar in De Sims FreePlay en vanaf 11 september is het materiaal ook beschikbaar in De Sims Mobile.

Wil je meer weten over hoe Simmers hun innerlijke fashionista kunnen aanspreken? Bezoek de officiële website van De Sims en praat mee via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube met de officiële #MoschinoXTheSims hashtag.