NEED FOR SPEED HEAT ARRIVEERT OP 8 NOVEMBER, EN RACET VOORBIJ DE LIMIETEN

Deze nieuwe Need for Speed-game bevat uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, authentieke autocultuur, een open wereld, en een aangrijpend verhaal.

Bekijk de wereldwijde gameplayonthulling op 19 augustus tijdens de live openingsnacht van gamescom.

REDWOOD CITY, Calif. – 14 augustus 2019 – Ghost Games™, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag Need for Speed™ Heat, de ultieme straatracer met politieachtervolgingen, aangekondigd. De game verbetert alles waar Need for Speed™-fans van houden – uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, authentieke autocultuur, en een aangrijpend verhaal brengen je in de game. Bekijk de aankondigingstrailer hier.

Need for Speed Heat stuurt fans naar Palm City, een geheel nieuwe open wereld waar straatracers bijeen zijn gekomen om beroemd te worden. Spelers doen overdag mee aan de Speedhunters Showdown, een goedgekeurde competitie waarin je geld verdient om je high-performance auto’s in je garage aan te passen en te verbeteren. ’s Nachts riskeren spelers alles om hun Rep te verhogen in underground-races waarin de politie over de straten jaagt om racers op te pakken en hun winsten in beslag te nemen. De wegen en wagens zijn oneindig in deze straatracer waarin de speler hecht is met zijn team, de garage vol komt te staan met mooie auto’s, en de stad van jou is.

We geven spelers meer mogelijkheden dan ooit tevoren om zichzelf uniek en bekend te maken,” zei Riley Cooper, Creative Director van Ghost Games. “Het is duidelijk dat onze fans meer auto’s, meer aanpassingsmogelijkheden, en meer uitdagingen willen, dus we pakken elk aspect aan. Van de stijl van je personage tot de prestaties en rijstijl van je auto, je kunt je creativiteit de vrije loop laten met deze nieuwe game.

Fans die de Standard Edition pre-orderen, krijgen een K.S Edition Mitsubishi Evolution X. Door de Deluxe Edition te pre-orderen ontvang je nog eens drie K.S Edition-auto’s (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Chevrolet Corvette Grand Sport), toegang tot exclusieve kleding voor de Deluxe Edition, en extra inkomsten voor de in-game valuta Bank en Rep. Iedereen die een pre-order plaatst voor Need for Speed Heat via Need for Speed Payback krijgt ook nog eens 10% korting als een loyaliteitsbonus1.*

Need for Speed Heat komt uit op 8 november 2019 voor Xbox One, PlayStation® 4, en pc. Speel de game als eerste op 5 november 2019 met EA Access en Origin™ Access Basic met een 10 uur lange Play First-proefversie, of meld je aan voor Origin Access Premier voor volledige toegang op de pc.**

Om mee te praten kunnen spelers de Need for Speed-pagina op Facebook bezoeken, of de Need for Speed-kanalen op Twitter®, Instagram enYouTube volgen. Spelers kunnen zich ook aanmelden voor de mailinglijst van de franchise voor het laatste nieuws, updates, behind-the-scenes content, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer (inclusief EA-nieuwtjes, producten, evenementen en acties). Persmateriaal is beschikbaar op https://press.ea.com.

*ER ZIJN BEPAALDE VOORWAARDEN EN BEPERKINGEN VAN TOEPASSING. ZIE www.ea.com/nl-nl/games/need-for-speed/need-for-speed-heat/pre-order-disclaimer VOOR MEER INFORMATIE.

**ER GELDEN BEPAALDE VOORWAARDEN, BEPERKINGEN EN UITSLUITINGEN. ZIE ea.com/nl-nl/ea-access/terms EN origin.com/store/origin-access/terms VOOR MEER INFORMATIE.

[1] Loyaliteitskorting werkt niet in combinatie met Access. De game moet via pre-order in-game in Need for Speed Payback worden besteld.