Windsurfer Kiran Badloe zet samen met ASUS koers richting goud op de Olympische Spelen 2021

Nederlandse windsurfer en ASUS slaan handen ineen om de Olympische droom werkelijkheid te laten worden

Amsterdam, donderdag 10 september 2020 – De Nederlandse windsurfer Kiran Badloe heeft niet alleen op sportief gebied de wind in de zeilen: hij kan tijdens zijn voorbereiding op de Olympische Spelen van 2021 rekenen op support van ASUS. De techfabrikant en atleet gaan een samenwerking aan met als ultieme doel het in de wacht te slepen van de gouden plak in Tokio.

De extreem getalenteerde windsurfer is slechts 25 jaar oud, maar wist al twee keer het wereldkampioenschap RSX te winnen. Na het winnen van het WK in 2020 verzekerde hij zich van deelname voor de volgende beproeving in zijn nu al glansrijke carrière: de Olympische Spelen van 2021 in Tokio.

Badloe vertelt: ‘Het is ongelooflijk om nu al onderdeel uit te mogen maken van de wereldtop RSX. Mijn ambities reiken echter nog verder en ik zal alles op alles zetten om mijn volgende droom werkelijkheid te laten worden, namelijk het winnen van de Olympische Spelen. Ik ben ontzettend blij dat ASUS mij ondersteunt bij het behalen van dit doel en ik weet zeker dat we de fans veel moois gaan laten zien.’ 

In Search of Incredible
Rosita Bakker, Marketing Manager bij ASUS Benelux, vult aan: ‘Deze samenwerking past perfect binnen de zoektocht van ASUS naar waanzinnige, onvergetelijke avonturen. ASUS staat bekend om zijn streven naar innovatie, het opzoeken van grenzen en het mogelijk maken van het onmogelijke. Onze ‘In Search of the Incredible’ tagline sluit aan bij deze visie en komt tot uiting in onze producten, waaronder in de nieuwe Zenbook 14. Kiran zal deze ongelooflijk compacte laptop meenemen tijdens zijn avontuur, zodat hij zijn fans razendsnel op de hoogte kan houden van zijn progressie en andere werkzaamheden zonder moeite kan uitvoeren.’

Over de ZenBook 14 (UX425) 
De ZenBook 14 is vakkundig ontworpen om werkzaamheden on-the-go gemakkelijk uit te voeren en om moeiteloos opgeborgen te kunnen worden in een tas of koffer, zonder in te hoeven leveren op prestaties. Het nieuwe model dat Kiran Badloe bij zich draagt kent een dikte van slechts 13.9mm en gewicht van net iets meer dan een enkele kilogram, waardoor hij amper door heeft dat hij een laptop met zich meedraagt. Ook hier is sprake van een perfecte match: Badloe traint het grootste gedeelte van het jaar namelijk op warme, tropische locaties en is veel onderweg.