DE 10 BESTE SPELERS IN EA SPORTS FIFA 21 ZIJN BEKEND: Virgil van Dijk en Kevin de Bruyne hebben zich gevestigd in de wereldtop

REDWOOD CITY, Californië, 10 september – Vandaag heeft EA SPORTS FIFA 21 de top-10 spelers met hoogste ratings bekendgemaakt, aangevoerd door voetballegendes als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en meer.

EA SPORTS FIFA 21 heeft recentelijk al aangekondigd dat de reizende ster en coveratleet, Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain, bij de tien beste spelers ter wereld zit, terwijl hij zijn tocht voortzet om één van de beste voetballers ooit te worden.

Ga naar https://www.ea.com/games/fifa/fifa-21/ratings om te zien wie er bij de top-100 zit qua overall rating, talent op het veld, snelheid en gameplay. Lokale sterren uit de Benelux als Virgil van Dijk en Kevin de Bruyne zijn uiteraard onderdeel van deze lijst.

Afbeeldingen en assets m.b.t. de Ratings Reveal van dit jaar vind je hier.

EA SPORTS FIFA 21 zal doorgaan met het onthullen van ratings als onderdeel van de Ratings Collective Campaign. De campagne gaat een hype bouwen en zal de meeste fans zeer nieuwsgierig maken door het geven van aanwijzingen voor specifieke player ratings. Deze worden gedurende de komende dagen onthuld.

Voor alles over ratings, updates in FIFA 21, lanceringsdatum en meer ga je naar de EA SPORTS FIFApagina.

FIFA 21 top-10 beste spelers:

  1. Lionel Messi, FC Barcelona (93)
  2. Cristiano Ronaldo, Piemonte Calcio (92)
  3. Robert Lewandowski, Bayern Munchen (91)
  4. Kevin De Bruyne, Manchester City (91)
  5. Neymar Jr., Paris Saint-Germain (91)
  6. Jan Oblak, Atletico de Madrid (91)
  7. Virgil van Dijk, Liverpool (90)
  8. Kylian Mbappé, Paris Saint-Germain (90)
  9. Mohamed Salah, Liverpool (90)
  10. Sadio Mané, Liverpool (90)