Destiny viert zesde verjaardag!

Destiny 2: Shadowkeep en Destiny 2: Forsaken vanaf 22 september beschikbaar op Xbox Game Pass

9 september 2020 – Precies zes jaar geleden begonnen spelers wereldwijd aan een groots avontuur. Sindsdien hebben meer dan 167 miljoen spelers Destiny gespeeld en vochten zij samen al meer dan 8,6 miljard uur voor de mensheid; evenveel tijd als het licht nodig heeft om 4.806 keer van de zon naar de aarde te reizen. 31% van de spelers koos ervoor om met een Titan te spelen, 31% ging met de Warlock aan de slag en 38% van alle spelers speelde met een Hunter. Bungie voelt zich ontzettend vereerd dat zoveel mensen ervoor hebben gekozen om van de Tower hun thuis te maken. Daarnaast streden alle Guardians niet alleen voor de mensheid in Destiny, ook werd er door de jaren heen meer dan 8,5 miljoen dollar opgehaald voor goede doelen over de hele wereld. Bungie is daarom ook ontzettend trots op hun community en kan niet wachten wat de toekomst brengt!

Xbox Game Pass
Vanaf 22 september zijn de uitbreidingen Destiny 2: Shadowkeep en Destiny 2: Forsaken beschikbaar voor alle leden van Xbox Game Pass. De nieuwste uitbreiding, Destiny 2: Beyond Light, lanceert op 10 november en is ook direct beschikbaar voor alle Xbox Game Pass-abonnees.

Festiviteiten in de Bungie Store
Vandaag is er een nieuwe poster geïnspireerd op een aantal van de meest geliefde personages van Destiny live gegaan in de Bungie Store. Ook is er een digitale HD-versie beschikbaar op Bungie.net. Naast de genoemde poster is er ook een nieuwe verjaardagsmok, een T-shirt en een Destiny-bakvormset beschikbaar.

Stasis deep dive
Bungie onthulde de laatste tijd meer over de manier waarop Guardians het nieuwe element Stasis kunnen gebruiken in Destiny 2: Beyond Light. Zo werd er dieper ingegaan op de Warlock Shadebinder, de Titan Behemoth en de Hunter Revenant.

Bungie wil graag iedereen bedanken voor de mooie herinneringen van de afgelopen jaren en ziet iedereen graag op 10 november op Europa, Destiny’s nieuwe planeet in Destiny 2: Beyond Light. Klik hier voor meer informatie over Destiny’s zesde verjaardag en een recept voor een speciale chocolade verjaardagstaart uit het officiële kookboek van Destiny!