WILD HEARTS toont machtige Kemono en schitterende terreinen in cinematische trailer

Bekijk hier de trailer met muziek van bekende Japanse producer Chaki Zuli

Woensdag 8 februari 2023 – EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende AAA-hunting game WILD HEARTS.

De trailer biedt een cinematische kijk op de verhaallijn van de game en laat van dichtbij zien hoe de jagers uit WILD HEARTS de strijd aangaan tegen woeste Kemono, zoals de Lavaback die beschikt over een vulkanisch lichaam. Of spelers nu vechten in bossen, bergen, sneeuw of heuvelachtige jachtgebieden, ze moeten de ingenieuze Karakuri-systemen leren beheersen om het land te doorkruisen en Azuma te verdedigen tegen de woeste Kemono.

In WILD HEARTS reizen spelers door Azuma als eenzame wolf of vormen ze roedels met maximaal twee vrienden dankzij de coöp- en crossplay-features van de game op alle platformen. Spelers kunnen hun gevechtsplannen uitbreiden en speciale missies aannemen, terwijl ze in roedels jagen, zich aansluiten bij andere jagers in de wereld of het alleen tegen Kemono opnemen. De game bevat voice-overs in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

WILD HEARTS is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates. De game is hier te pre-orderen.