Nieuwe gameplay-trailer van Apex Legends: Revelry toont Legend Classes, Team Deatmatch, het Nemesis-wapen en meer in actie

Zie wat spelers te wachten staat in deze gloednieuwe trailer


Donderdag 9 februari 2023 
– Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Revelry, de volgende grote update voor de bekroonde hero shooter. De update introduceert Legend Classes, Team Deathmatch, het Nemesis-wapen en nog veel meer.

Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content die spelers kunnen verwachten:

  • Team Deathmatch – De iconische Team Deathmatch-modus komt naar Apex Legends. Spelers voegen zich bij squads en gaan een strijd aan van 6 tegen 6 waarin punten kunnen worden gescoord door tegenstanders te doden. De beste na drie ronden wint de match. Vorm een squad op Habitat 4 in Storm Point, Skull Town in Kings Canyon en Party Crasher op Solace.
  • Legend Classes – Legends worden nog legendarischer met nieuwe Classes die de Apex Games gaan transformeren. Ze zijn onderverdeeld in Assault, Skirmisher, Recon, Controller en Support om extra nadruk te leggen op waar elke Legend goed in is, samen met speciale perks voor elke Class.
  • Nemesis Assault Rifle – Revelry introduceert de Nemesis, een nieuw aanvalsgeweer uit de energieklasse dat vier patronen per salvo afvuurt. Aangezien de tijd tussen salvo’s verkort is en een volautomatisch wapen gesimuleerd wordt, is de Nemesis absoluut spelbepalend.
  • Orientation Matches – Mensen die voor het eerst in de Outlands spelen, kunnen het nieuwe Orientation Match-systeem proberen. Met dit systeem kunen nieuwe spelers zich oriënteren en kennis maken met de belangrijkste mechanismen van Apex Legends. Mensen kunnen vrienden meenemen of alleen spelen om een aantal bots te elimineren voordat ze zich aansluiten bij de reguliere wachtrij voor matchmaking.
  • Anniversary Collection Event – Het feest gaat verder met het Anniversary Collection Event van dit jaar, inclusief een door de community gecreëerd beloningenpad en een exclusieve cosmetische Legendaryset. Als spelers de Anniversary Collection voltooien, krijgen ze 150 Heirloom Shards die ze toegang geeft tot een Heirloom- of Prestige-skin naar keuze.
  • Nieuwe Battle Pass – Met de Revelry Battle Pass kunnen spelers zich kleden voor het meest uitzinnige feest in de geschiedenis van de Outlands en spectaculaire beloningen verdienen door zowel Daily als Weekly Challenges te voltooien.
  • Login-beloningen – Om het jubileum van Apex Legends en haar geweldige community te vieren, ontvangt elke speler die inlogt gedurende de eerste twee weken van Revelry een aantal beloningen. Spelers die inloggen tussen dinsdag 14 februari en dinsdag 21 februari krijgen automatisch toegang tot Crypto, met een thematisch pakket waarin gegarandeerd een speciaal item voor deze Legend zit. Spelers die inloggen tussen dinsdag 21 februari en dinsdag 28 februari krijgen toegang tot de “Incisive Instigator”-skin voor Ash en een van de thematische Ash Packs om haar nieuwe stijl te showen.

Meer informatie over Apex Legends: Revelry wordt binnenkort bekendgemaakt vóór de officiële release van de update op 14 februari voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.