Destiny 2: Lightfall toont Strand-subklasse in nieuwe trailer

Slinger door Neomuna met de mysterieuze nieuwe Strand-subklasse

Bekijk hier de nieuwe trailer

Dinsdag 7 februari 2023 – Bungie heeft vandaag een nieuwe trailer van Destiny 2: Lightfall vrijgegeven waarin Strand, de volgende Darkness-subklasse, wordt geïntroduceerd. De trailer laat zien hoe Guardians hun Strand-vaardigheden kunnen gebruiken in de neon-stad Neomuna. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023.

Lees hieronder meer over de nieuwe Strand Supers:

  • Warlock Broodweaver: Needlestorm – Warlocks toveren een golf van Strand-raketten tevoorschijn terwijl ze zweven in de lucht. Zodra de raketten hun vijanden raken, ontploffen ze en veranderen ze in Threadlings die achter de dichtstbijzijnde vijanden aangaan.
  • Titan Berserker: Blade Fury – Titans wevens grote messen op hun armen en zwerven over het slagveld met lichte en zware aanvallen. Met lichte aanvallen kunnen Titans snel op vijanden inbeuken en energie opbouwen voor hun zware aanval. Tijdens de zware aanval vuren Titans met hun zwaarden projectielen af die vijanden ophangen en uitschakelen.
  • Hunter Threadrunner: Silkstrike – Hunters weven een pijl met touw die hun vijanden neerslaat. De lichte aanval gooit de pijl naar voren om een enkele vijand te raken. Het raken van een vijand met de punt van de pijl geeft bonusschade en het verslaan van vijanden op deze manier zorgt ervoor dat ze ontploffen. Bij de zware aanval slingert de pijl rond in een groot gebied en beschadigt alle vijanden die in de buurt staan.

Door Strand heeft elke klasse toegang tot de nieuwe Grappling Hook-vaardigheid. Deze geeft spelers de kracht om door Neomuna rond te slingeren en het op te nemen tegen de Shadow Legion. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023.