Voetgangers en weggebruikers zoek dekking! Taxi Chaos arriveert op 22 april

Amstelveen, 26 februari 2021 – Taxi Chaos is vanaf nu digitaal beschikbaar en komt op 22 april fysiek uit op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. In deze frisse en moderne versie van de klassieke taxigames verdienen spelers hoge bedragen door klanten met succes op te halen en af te zetten op de bestemming van hun keuze. Haast je door de straten van New Yellow City om de gekste klanten op te pikken en ze zo snel mogelijk op tijd af te zetten!

Bekijk de officiële launch trailer

In Taxi Chaos draait alles om snelheid, alles is geoorloofd om de passagier zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen! Als speler kun je extra geld verdienen met riskant rijgedrag, denk hierbij aan ‘near misses’, racen met je turbo en het maken van geweldige sprongen om zo de snelste routes door New Yellow City te ontdekken, maar pas op want als je een andere auto raakt ben je je opgebouwde combo meteen weer kwijt.

“Het is twee decennia geleden dat we een nieuwe game zagen dat zich richtte op het avontuurlijke leven van een taxichauffeur. Met Taxi Chaos wilden we een erfenis creëren die is gewijd aan de verbazingwekkende en gedenkwaardige klassiekers”, aldus Jorden Stocx, Lead Game Designer van Taxi Chaos. “Dit is natuurlijk geen direct vervolg op de klassiekers, desalniettemin hopen we dat spelers Taxi Chaos zullen verwelkomen als een leuke en frisse kijk op dit lang verloren gewaande genre.”

Spelers kruipen achter het stuur van een breed scala aan vrij te spelen taxiwagens, elk met hun eigen verschillende kenmerken. Race door de binnenstad in de sterke muscle car, scheur over de West Side Highway in de hypersnelle supercar en raas door Wall Street in de Japanse tuner. Spelers ontdekken een kleurrijke en uitgestrekte stad met veel door New York geïnspireerde locaties en kunnen onmogelijke sprongen maken en zich agressief een weg banen dwars door het chaotische verkeer van deze grote stad!

Test je rijvaardigheid en verbeter ze in drie verschillende spelmodi. Ga voor de klassieke ervaring in Arcade-modus, cruise in je eigen tempo in Free Roam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus! Spring in je taxi en race je een weg naar de top van de ranglijsten!

“Het enthousiasme en de reacties over de hele wereld zijn overweldigend sinds de release van onze titel. Dit heeft het team gemotiveerd om het spel verder te verbeteren, door onder andere nieuwe muziek, extra burgers en tal van andere updates in een patch toe te voegen”, aldus Ronnie Nelis, CEO van Lion Castle. “De patch voor PlayStation 4 en Xbox One is al uit en we brengen er over een paar weken ook een patch uit voor Nintendo Switch, deze is helaas iets vertraagd als gevolg van de strikte regels rondom patches.”

Wat is er veranderd in deze patch? Om te beginnen hebben we een aantal nieuwe rocknummers aan de tracklijst toegevoegd (Nee, helaas niet The Offspring), zijn er meer voetgangers te vinden die door de stad lopen en ook hebben de prestaties op alle platforms geoptimaliseerd. We nemen de feedback van onze fans en community heel serieus en maken er onze prioriteit van om de beste game-ervaring te bieden.

Wij danken jou voor je interesse en kijken ernaar uit om te horen wat jij van Taxi Chaos vindt!

Taxi Chaos is nu digitaal beschikbaar op PlayStation 4 | 5, Xbox One, Xbox Series S | X en Nintendo Switch. De game komt op 22 april fysiek uit in Europa voor PlayStation 4 voor respectievelijk € 29,99 (adviesprijs) en voor Nintendo Switch voor € 34,99 (adviesprijs).