ASUS brengt ZenBook Duo met vernieuwd tweede beeldscherm vandaag uit in Nederland

Gestroomlijnde software, betere hardware en een compleet vernieuwde ScreenPad™ Plus: de ZenBook Duo 14 (UX482) heeft alles in huis om de creatieve professional op zijn wenken te bedienen

Belangrijkste kenmerken:

  • De ZenBook Duo 14 (UX482) heeft een betere processor: De ZenBook Duo is versterkt met een 11e generatie Intel Core-processor, is Intel-Evo geferifieerd en maakt nu gebruik van een kantelende 12.6 inch ScreenPad Plus.
  • Kantelende ScreenPad Plus biedt vele voordelen: Het bekende secundaire touch-beeldscherm op het Duo-model beschikt nu over een automatisch kantelmechanisme voor verbeterde leesbaarheid, koeling en naadloze samenwerking met het primaire beeldscherm. Inclusief een splinternieuwe Control Panel-tool om productiviteit in creatieve apps te bevorderen.
  • Control Panel tool maakt werken makkelijker en efficiënter: Dankzij deze nieuwe tool kunnen gebruikers productiever te werk gaan met hun favoriete creatieve apps, waaronder Adobe Photoshop en Premiere.

Amsterdam, maandag 1 maart 2021 – ASUS heeft vandaag de vernieuwde versie van zijn ZenBook Duo 14 (UX482) uitgebracht in Nederland. Het model kent vele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een splinternieuw kantelsysteem voor de ScreenPad Plus voor onder andere verbeterde koeling, nieuwe software en een nieuwste generatie processor om de zwaarste taken uit te kunnen voeren.

De ZenBook Duo 14 (UX482) is krachtiger van binnen
De ZenBook Duo is nu voorzien van een 11e generatie Intel Core-processor: een Intel Core i7-1165G7 Processor 2.8 GHz (12M, tot 4.7GH) en door de combinatie met Intel Iris Xe graphics levert de ZenBook Duo gegarandeerd waanzinnige prestaties en ook is hij Intel-Evo geverifieerd. Er is een model verkrijgbaar dat over 16GB LPDDR4X werkgeheugen beschikt, en voor de extra veeleisende gebruiker is er tevens een variant met maar liefst 32GB LPDDR4X werkgeheugen op de markt. ASUS heeft goed geluisterd naar de wensen van creatieve professionals en zo is er een speciale prestatiemodus ingebouwd om het maximale uit de hardware en de software te halen.

Boost productiviteit in je favoriete creatieve apps 
Over software gesproken: De bijbehorende ScreenXpert 2 software is niet alleen gestroomlijnd en voegt ingebouwde apps toe om productiviteit te boosten, maar komt ook met de nieuwe Control Panel-tool. Dit is een volledig aanpasbare app die uitstekend samenwerkt met Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere en After Effects om de gebruiker nog meer controle te geven over zijn favoriete werkwijzen. In de toekomst worden er meer compatibele apps toegevoegd.

De vernieuwde ScreenPad Plus biedt vele voordelen
De ZenBook Duo 14 (UX482) beschikt nu bovendien over een automatisch kantelmechanisme voor de ScreenPad Plus, het secundaire beeldscherm dat zich boven het toetsenbord bevindt en onder het primaire beeldscherm. Doordat deze meebeweegt met het openen van de laptop ontstaat er extra ruimte voor airflow om verbeterde koeling te garanderen. Ook bevordert deze kanteling de leesbaarheid van het scherm en is er een vrijwel naadloze overgang met het primaire beeldscherm te zien. Tot slot kenmerkt deze ScreenPad Plus zich door maar liefst 4096 drukniveaus om optimaal samen te werken met een stylus.

Prijs en beschikbaarheid
De ZenBook Duo 14 (UX482) is nu verkrijgbaar in Nederland vanaf € 1.799. Het model is onder andere verkrijgbaar bij Alternate, Bol.com, BCC en Coolblue. Hieronder zijn de beschikbare configuraties en bijbehorende adviesprijzen te vinden.

Naam Model Kleur Beeldscherm CPU GPU Werkgeheugen SSD Adviesprijs
ZenBook Duo 14 (UX482) UX482EA-HY106T Celestial Blue 14.0 inch FHD anti-glare touch Intel Core i7-1165G7 Intel® Iris Xe Graphics 16GB 1TB PCIE G3 SSD € 1.799
ZenBook Duo 14 (UX482) UX482EA-HY115T Celestial Blue 14.0 inch FHD anti-glare touch Intel Core i7-1165G7 Intel® Iris Xe Graphics 32GB 1TB PCIE G3 SSD € 1.999