Vier een feestje met de nieuwe Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series, nu verkrijgbaar in de Benelux

Zes nieuwe poppen om te verzamelen in winterthema. Iedere modepop komt met een bijpassende, zachte pom-tas en een verpakking vol feestelijke verrassingen

Maandag 31 oktober 2022 – De winter is in aantocht en één ding is zeker: de zes splinternieuwe modepoppen van Na! Na! Na! Surprise zitten er warmpjes bij. Dankzij zachte outfits, geïnspireerd op dieren die leven in de ijzige kou, en een bijbehorend pom-tasje hoeven zij zich geen zorgen te maken dat de rillingen over het lijf lopen als het kwik onder het vriespunt daalt. De set wordt in de Benelux uitgebracht door MGA Entertainment en is nu verkrijgbaar.

Modieuze, comfortabele outfits voor zachte, schattige poppen
Iedere pop is aangekleed met een fluffy outfit die qua design inspiratie haalt uit schattige sneeuwdieren, waaronder een uil en een pinguïn. Er zijn er zes om te verzamelen: de Uil, de Ijsbeer, de Zeehond, de Pinguïn, de Sneeuwluipaard en het Rendier. De Cozy Series is een 2-in-1-set en bevat niet enkel een pop, maar ook een handig, matchend tasje dat middels een hanger aan, bijvoorbeeld, een rugtas kan worden bevestigd. Iedere pop uit deze set is 19cm hoog, kan verschillende poses aannemen dankzij beweegbare onderdelen en steelt de show al vanaf het moment dat de doos open gaat.

 

Geen feestje zonder ballonnen en confetti
Waar de poppen goed zijn ingepakt in een warme outfit, kunnen ze op een feestelijke manier worden uitgepakt. Iedere Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1-pop valt vanaf de eerste oogopslag al op door de ‘confetti surprise’-verpakking. Open de kleurrijke verpakking, blaas de ballon op, verwijder de strip en de confetti vliegt vrolijk door de lucht!

Adviesprijs en beschikbaarheid
De Na! Na! Na! Cozy Series is nu verkrijgbaar in Nederland bij onder andere Bol.com, Intertoys en Toychamp. In België kunnen consumenten terecht bij Toychamp en Dreamland. De adviesprijs van iedere pop, inclusief tas, is €34,99.