BABY born beleeft volop badplezier in het stijlvolle, nieuwe BABY born Bad

Dompel BABY born onder voor relaxmomenten en badplezier. Het BABY born Bad bevat licht- en geluidseffecten, een hartvormig kussen om te ontspannen en een rubberen badeendje voor de leukste watergevechten.

Dinsdag 1 november 2022 – Zapf Creation komt met een nieuw BABY born Bad. Samen met een bijpassende wastafel, inloopdouche, WC, badjas en handdoekenset maakt de badkuip onderdeel uit van het BABY born Bad themawereld, waarvan de producten eenvoudig te gebruiken zijn. De badkuip is interactief en met één druk op de knop worden de automatische douchefunctie, die werkt met echt water, en unieke licht- en geluidseffecten ingeschakeld.

Waterpret met BABY born
Het BABY born Bad is waterblauw aan de binnenkant en wordt aan de buitenkant gesierd door een golvend reliëf. Daarnaast is de buitenkant van het bad in staat om op te lichten en van kleur te veranderen. Als de badkuip leeg is, klinkt er gespetter en andere watergeluiden en de douchekop kan uit de houder gehaald worden zodat BABY born lekker kan ontspannen op het hartvormige kussen, terwijl ze gewassen wordt. Dit kussen kan naar wens worden verplaatst en dat geldt ook voor Berta, de kleine rubberen badeend die wordt meegeleverd.

Met het BABY born Bad kunnen kinderen hun eigen badritueel naspelen en lezen ze op speelse wijze hun pop te verzorgen. De badkuip is geschikt voor poppen van 36cm en van 43cm.

Ga voor meer informatie over de BABY born Badkamerwereld naar: https://www.baby-born.com/nl/themawerelden/bad

Adviesprijs en beschikbaarheid
BABY born Badkuip is nu verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, Dreamland, Intertoys, Top1Toys en ToyChamp. Het bad heeft een adviesprijs van € 54,99.