EA SPORTS ONTHULT NIEUWE FIFA WORLD CUP 2022™-UPDATES VOOR FIFA 23

EA SPORTS FIFA 23™, waar je zonder extra kosten kunt deelnemen aan de spanning van de FIFA World Cup 2022™

REDWOOD SHORES, Calif. —  1 november 2022 – Vandaag heeft Electronic Arts, Inc. (NASDAQ: EA) gratis toevoegingen aangekondigd voor EA SPORTS FIFA 23, nog voordat de FIFA World Cup 2022™ begint, ter ere van The World’s Game.

Fans kunnen in FIFA 23 spelen als een van de 32 gekwalificeerde landen in een authentieke singleplayer recreatie van de volledige FIFA World Cup 2022™, vanaf de openingswedstrijd tot de finale. Spelers hebben ook de optie om hun toernooi-ervaring aan te passen door groepen te wijzigen en teams erin te zetten die het eindtoernooi niet hebben gehaald. In het speltype Online toernooi strijden fans met een van de gekwalificeerde landen in de knock-outfase om te winnen van andere spelers van over de hele wereld.

FIFA World Cup™: Live, de allereerste beheerde World Cup-ervaring die loopt van 21 november tot 18 december, zal in FIFA 23 beschikbaar zijn voor spelers. Op nog nooit eerder vertoonde wijze wordt deze live-ervaring bijgewerkt tijdens de groeps- en knock-outfases van het toernooi, waardoor spelers de authentieke speelschema’s en selecties voor elke wedstrijd kunnen volgen. Daarnaast kunnen fans de touwtjes in eigen handen nemen en de geschiedenis herschrijven door de uitslag van elke gespeelde wedstrijd te wijzigen, waardoor ze in de schijnwerpers komen te staan.

Met Jouw FIFA World Cup™ kunnen spelers een land selecteren, een live startpunt uit eerder gespeelde of actuele wedstrijddagen kiezen, en een authentiek singleplayertoernooi spelen waarbij je alle voortgang tot nu toe uit de echte wereld krijgt, zoals de opstellingen, wedstrijdstatistieken en standen uit het toernooi tot dusver. Zo neem je de controle over het lot van je favoriete land.

Vloeiende integratie en unieke aanbiedingen voor de feestdagen tillen de FIFA Ultimate Team-ervaring naar een hoger niveau en brengen spelers dichter bij de actie dan ooit te voren. Van 11 november tot 23 december worden vijf gloednieuwe FUT-campagnes uitgebracht. Als spelers op het vliegtuig stappen naar het toernooi, trapt EA af met live items die voortgangsupgrades krijgen op basis van hoe ver een land is gekomen in het avontuur. Authentieke teamtenues, aankleding van stadions, beelden, wedstrijdballen, specifiek commentaar en meer zullen fans helemaal meenemen naar het laatste moment waarop de wereldkampioen bekend wordt.

Liefhebbers van FUT kunnen tijdens de “World Cup Path to Glory” van 11 tot 23 november uitkijken naar 30 unieke World Cup Heroes, gepresenteerd in een aangepaste grafische Hero-schild van de World Cup. Naast de FUT Heroes van de Collectors Edition komen ook 35 speciale World Cup FUT-Icons beschikbaar als eerbetoon aan spelers die zich hebben weten te onderscheiden in dit World Cup-seizoen.

Als de knock-outfase begint zal EA eer betonen aan de meest impactvolle momenten van World Cups uit het heden en verleden, en opnieuw de belangrijke momenten delen die de wereld in hun greep hielden. Bij de kwartfinale worden FIFA-fans verwelkomd door een nieuwe lichting World Cup FUT Phenoms, die de prestaties van een aantal van de grootste voetbalsterren in niveau omhoog tillen.

Tot slot zal FIFA 23 als het toernooi op zijn einde loopt, eer betonen aan de best presterende spelers gedurende het avontuur, en deze benoemen tot lid van het Team of the Tournament en ze belonen met permanent gebooste items.

Dit allemaal en meer zal vanaf 9 november gratis beschikbaar zijn voor FIFA 23-fans op alle generatie 4- en 5-platforms. De FUT-updates beginnen op 11 november. De opwinding duurt voort in de volgende zomer. Dan nemen de dames deel aan de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023™.

FIFA 23 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4, en Xbox One vanaf 30 september.