Logitech brengt drietal toetsenbordhoesjes en vernieuwde Crayon-pencil voor tiende generatie iPad

De meest populaire cases van Logitech zijn vernieuwd voor de tiende generatie iPad: kies voor veelzijdigheid, bescherming en de beste manier om te typen

  • Logitech Combo Touch: een allround case die bescherming, comfortabel typen en productiviteit balanceert
  • Logitech Slim Folio: een lichte, dunne case met full-sized toetsenbord
  • Logitech Rugged Folio: een harnas voor de iPad. Schokabsorberend en robuust om de iPad optimaal te beschermen
  • Logitech Crayon: de vernieuwde pencil van Logitech met Apple Pencil®-technologie en opladen via USB-C®

LAUSANNE, Zwitserland en NEWARK, Californië – 31 oktober 2022 – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft een nieuwe line-up met accessoires voor de tiende generatie iPad uitgebracht, bestaande uit de Logitech Combo TouchSlim Folio, de Rugged Folio en de Logitech Crayon. De Combo Touch is een veelzijdig, afneembaar toetsenbord en case in één met een geïntegreerd trackpad, waardoor gebruikers makkelijk kunnen typen, schetsen, beelden kunnen bekijken en lezen terwijl de iPad goed wordt beschermd. De Slim Folio legt meer nadruk op typen met een full-sized toetsenbord. Tot slot kunnen iPad-gebruikers kiezen voor de Rugged Folio. Deze case is de meest duurzame en robuuste optie binnen de line-up, wordt gekenmerkt door schokabsorberende technologie en biedt de beste bescherming van alle cases. De nieuwe Logitech Crayon is ontwikkeld met Apple Pencil®-technologie, is oplaadbaar via USB Type-C® en is nog beter in staat om tot in de kleinste details te werken.

In balans met de Combo Touch
De Combo Touch is de meest veelzijdige case van Logitech en biedt balans tussen bescherming, comfortabel typen en de vrijheid om overal te werken. De case beschikt over een geïntegreerd trackpad die het mogelijk maakt om Multi-Touch-functies te gebruiken als swipen en dubbel-tappen. De Combo Touch staat voor de vrijheid om overal te werken waar de gebruiker wil en biedt de flexibiliteit om het afneembare toetsenbord even weg te leggen en over te schakelen op de Sketch Mode, de View Mode voor het bekijken van content of voor de Read Mode om te lezen.

De Combo Touch is ontworpen om naadloos samen te werken met de Logitech Crayon en Apple Pencil®. De ingebouwde houder zorgt ervoor dat de pencil veilig kan worden opgeborgen als deze niet in gebruik is. Het toetsenbord werkt bovendien hand in hand met verschillende iPadOS shortcut-toetsen om veelgebruikte handelingen te vereenvoudigen, waaronder het maken van screenshots en het bedienen van media. ‘S nachts of in de avond aan het werk? Dat is geen probleem door het licht dat achter de toetsen vandaan komt – in te stellen met behulp van 16 helderheidsniveaus.

Is de Slim Folio jouw type? 
De nieuwe Slim Folio van Logitech is ontworpen met de nadruk op een comfortabele toets-ervaring, ongeacht de werkplek van de gebruiker. Deze case beschermt de iPad en valt daarnaast op door zijn full-size toetsenbord, een compact ontwerp en betrouwbare Bluetooth Low Energy-koppeling. Verhoog de productiviteit door verschillende iPadOS shortcut-toetsen te gebruiken voor bijvoorbeeld het aanpassen van de helderheid van het scherm en meer. Slim Folio zet de iPad vast in een optimale hoek om te typen of te schetsen en blijft stevig staan op ieder oppervlak. De Slim Folio wordt geleverd met twee vervangbare muntvormige batterijen om het toetsenbord van energie te voorzien. Hierdoor kan de Slim Folio tot wel drie jaar worden gebruikt, zonder dat de batterijen vervangen hoeven te worden.

Het lichte en dunne ontwerp van de Slim Folio maakt het gebruiken en meenemen van de iPad een eitje en zorgt tegelijkertijd voor bescherming tegen deukjes en krassen. Het materiaal voelt zacht aan, maar biedt meer dan genoeg weerstand tegen beschadigingen. Schrijven en schetsen kan altijd op een comfortabele manier, want de stand zorgt ervoor dat de gebruiker altijd een houding kan kiezen die bij het scenario past. Ook hier kan de Logitech Crayon of Apple Pencil® makkelijk worden opgeborgen.

Rugged Folio: serieuze bescherming
Een harnas voor de iPad. Dat is de Rugged Folio. Deze schokabsorberende case is ontworpen voor de tiende generatie iPad en biedt bescherming met militaire standaarden om ervoor te zorgen dat het apparaat op de lange termijn netjes en onbeschadigd blijft. De Rugged Folio biedt vier verschillende modi: typen, schetsen, kijken en lezen. Ook dit toetsenbord maakt gebruik van vele iPadOS shortcut-toetsen die kenmerkend zijn voor de andere cases. Het toetsenbord wordt magnetisch vastgeklikt en maakt direct verbinding. Energievoorziening is dan ook afkomstig uit de iPad, waardoor de Rugged Folio zelf niet hoeft worden opgeladen.

Logitech Crayon: op het lijf geschreven voor de iPad 
Tekenend voor de vernieuwde Logitech Crayon is dat deze nu gebruikt kan worden voor iPad-modellen die in 2018 of later zijn uitgebracht en minimaal iPadOS 12.2 ondersteunen, waaronder de 12.9-inch iPad Pro (derde, vierde, vijfde en zesde generatie), de iPad Pro van 11-inch (tweede, derde en vierde generatie), iPad (zesde, zevende, achtste, negende en tiende generatie), iPad Air (derde, vierde en vijfde generatie) en de vijfde generatie iPad Mini. De Logitech Crayon is ontwikkeld met Apple Pencil®-technologie en zorgt ervoor dat gebruikers op een natuurlijke, uiterst nauwkeurige manier kunnen schrijven en tekenen.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Combo Touch en Slim Folio worden dit najaar verwacht en hebben een adviesprijs van respectievelijk €179,99,- en €119,99,-. Ook de Logitech Crayon wordt later dit jaar verwacht en zal verkrijgbaar zijn via logitech.com en Apple.com voor €89,99,-. De release van de Rugged Folio staat gepland in november en daarvan is de adviesprijs €149,99,-.

Meer informatie is te vinden op Logitech.com, onze blog of volg Logitech op FacebookInstagram en Twitter.