Vier de feestdagen met nieuwe It Takes Two-merchandise

EA en Hazelight openen gloednieuwe merchandise-winkel

Vrijdag 11 november 2022 – EA en Hazelight openen een nieuwe merchandise-winkel van It Takes Two om de lancering van de game op Nintendo Switch te vieren. Het geeft spelers deze feestdagen meer manieren om samen beter te zijn.

Vanaf vandaag kunnen spelers de nieuwe merchandise-winkel van de game bezoeken om exclusieve It Takes Two-merkartikelen te kopen. De winkel heeft onder andere T-shirts van Moon Baboon, Cutie, Cody, May en Dr. Hakim, een sjaalmuts en mok voor de koudere dagen. Ook is er een stickerpakket beschikbaar en is het mogelijk om speldjes te kopen. Daarnaast kunnen spelers vanaf vandaag knuffels van Cutie de olifant pre-orderen. Het populaire personage valt in februari 2023 op de mat.

It Takes Two, oorspronkelijk ontwikkeld door het met een BAFTA bekroonde Hazelight Studios en uitgegeven onder het EA Originals-label, is onlangs uitgebracht voor Nintendo Switch met ondersteuning voor nieuwe talen. Kijk hier voor meer informatie.

De officiële It Takes Two-merchandise-winkel is nu geopend. Voor persmateriaal, waaronder It Takes Two-merchandise, klik je hier.