Viduate beste video-bureau Emerce100

Met 6,5 ster bovenaan in imago-onderzoek

Ook topnoteringen voor Happy Horizon in diverse categorieën en voor labels Vertigo 6 en Energize

Utrecht, 26 april 2024 – Video-agency Viduate, onderdeel van creative digital agency Happy Horizon, scoort een nummer één notering in het Emerce100 imago-onderzoekViduate wist zes en een half van de zeven sterren te bemachtigen in de categorie ‘Videobureaus’ en pakt daarmee de eerste plaats in deze categorie. Naast deze score van Viduate, eindigt Happy Horizon, waar Viduate onderdeel van is, ook hoog in een aantal categorieën. Twee andere labels van Happy Horizon, waaronder Energize en Vertigo 6 scoren ook uitzonderlijk hoog.

Trots op de nummer 1 positie
“Al een aantal jaar schommelen we zo rond de 1e en 2e plaats. We hebben afgelopen jaar nog een stapje extra gezet en nu een prachtige eerste plaats weten te pakken. Dat is een mooie bevestiging dat we goed werk leveren en dat klanten tevreden zijn”, zegt Tim Viergever, managing director bij Viduate. “Deze waardering komt ook mede voort uit alle toffe projecten die we als onderdeel van Happy Horizon voor onze gezamenlijke klanten oppakken. Daarom ook een compliment naar de rest van de Happy Horizon groep en alle labels die ook hoog eindigen!”

Topscores bij labels uit de Happy Horizon groep
Veel bedrijven uit de Happy Horizon groep scoren erg goed in de Emerce100 2024. Niet alleen Energize eindigt op de tweede plaats in de categorie ‘Digital Agency online campaign’, ook Vertigo 6 staat op plek twee (6 uit 7) in de categorie beste ‘Social en Content Bureaus’. Happy Horizon scoort zelf ook een aantal mooie posities. In de categorie ‘Digital Marketingbureaus groot’ bemachtigt het een 2e plek. En in de categorie ‘E-commercebureaus’ een mooie derde plaats. Als ‘Bureaugroep’ scoort Happy Horizon tevens een derde plaats.

Voor de negentiende editie van de Emerce100 werkte de Emerce redactie opnieuw samen met het onderzoeksbureau Motivaction. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Ongeveer duizend bedrijven zijn beoordeeld op een zevenpuntsschaal in tientallen verschillende online rubrieken. De uitkomst is een prachtige erkenning voor winnende deelnemers, maar dient ook om consumenten te informeren over de bedrijfskwaliteit van deelnemers.

De beoordeling werd gegeven door vakmensen werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Deelnemende bedrijven werden onderverdeeld in verschillende categorieën en beoordeeld op meerdere richtlijnen waaronder ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Daarnaast werd ook de Net Promoter Score (NPS) meegeteld, die laat zien in hoeverre de beoordelaars een bedrijf zouden aanraden aan vrienden of collega’s. Uiteindelijk werd een maximale score verkregen op basis van een zevenpuntsschaal.