Rally in VR is vanaf 30 april een feit in EA SPORTS™ WRC

Beschikbaar als gratis update voor alle PC-spelers via Steam, Epic en de EA App

Bekijk hier de VR Gameplay Reveal Trailer

Vrijdag – 26 april 2024 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft bekendgemaakt dat de langverwachte virtual reality-update voor EA SPORTS™ WRC vanaf 30 april beschikbaar is. Vanaf deze datum is de feature beschikbaar als complementaire update* voor alle PC-spelers via Steam, Epic en EA App, speelbaar in combinatie met compatibele brillen. EA SPORTS™ WRC is de eerste officiële FIA World Rally Championship-game die een VR-modus aanbiedt.

“VR in EA SPORTS WRC is binnenkort een feit en we kunnen niet wachten”, vertelt Creative Director Matthew Battison. “Dankzij virtual reality zijn onze spelers in staat in de huid te kruipen van een rallycoureur en volledig op te gaan in de uitdagingen die WRC te bieden heeft. De adrenaline is nu nog sterker voelbaar als zij aan de haal gaan met hoge snelheden en sprongen op asfalt, gravel en in de sneeuw. Bovendien komen de rijke details in de 18 verschillende gamelocaties in virtual reality op een volledig nieuwe manier tot leven.”

De VR-update biedt ondersteuning voor alle singleplayer- en multiplayer-modi in de game en is compatibel met een verscheidenheid aan headsets, waaronder Meta Quest 3, Meta Quest 2, Meta Quest Pro, Valve Index, Oculus Rift S, Oculus CV1 en de HTC Vive.

Meer details met betrekking tot hardware-ondersteuning, voorgestelde settings en configuraties, features en meer zijn te vinden in deze blogpost

Ga voor meer informatie over de game naar de officiële website of volg de sociale kanalen

*Vereist EA SPORTS WRC (apart verkocht) en alle game-updates