MY.GAMES lanceert Zombie State, een mobiele rogue-like first-person shooter

Zombie State is tijdens de bètalaunch al bijna 1 miljoen keer geïnstalleerd en snel geliefd geworden onder spelers

Amsterdam, 25 april 2024 – MY.GAMES, een toonaangevende Europese videogame-ontwikkelaar en uitgever, kondigt met trots de wereldwijde lancering van mobiele game Zombie State aan. De game is een unieke samensmelting van twee genres (rogue-like en first-person shooters) voor de mobiele F2P-markt. Spelers worden meegenomen in een bloedstollende ervaring, waarin ze hordes ondode monsters moeten verslaan en verschillende arena’s veroveren.

Zombie State biedt een unieke mix van genres en is zeer dynamisch en vol actie. Er zijn maar weinig games zoals deze beschikbaar op mobiele apparaten, vooral een PvE-shooter waarin je vrij kan bewegen. Zombie State bevindt zich daardoor in een eigen niche,” Aldus Dmitry Lyust, Operations Director van de Whalekit studio bij MY.GAMES. “Naarmate we de community van de game snel zien groeien en spelers er echt van zien genieten, begrijpen we de populariteit van dit genre en de aanzienlijke vraag ernaar. We kijken ernaar uit dat spelers blijven ontdekken wat de wereld van Zombie State en zijn mysteries te bieden heeft, aangezien we veel geweldige content hebben voorbereid – let op voor aankomende updates!”

Zombie State biedt bij release de volgende belangrijke features:

  • Een onderscheidende mix van first-person-shooter-dynamiek met roguelike-elementen: in een wereld overspoeld door zombies ontmoeten spelers diverse helden, elk met unieke gameplay-stijlen. Ook zijn er mentoren die helpen bij het navigeren door de wereld. Naarmate het spel vordert, ontketenen spelers de speciale vaardigheden van personages en gebruiken ze verschillende combinaties van vaardigheden in hun strijd tegen de hordes zombies.
  • Een uitgebreid arsenaal aan wapens en uitrusting: spelers ontgrendelen tijdens missies een uitgebreide verzameling krachtige wapens en gespecialiseerde gear. Ze kunnen ook de kracht van hun held versterken met exclusieve gear.
  • Een wereld vol monsters: spelers nemen het op tegen zombies met verschillende mutaties en de meest angstaanjagende eindbazen. Het observeren van vijandelijke gewoontes, het herkennen van hun zwakke plekken en het alert blijven op aanvallen van de ondoden zijn essentiële overlevingstactieken.
  • De diversiteit van elke regio: elke locatie biedt een unieke uitdaging, waardoor spelers gegarandeerd een gevarieerde gameplay-ervaring hebben. Spelers verkennen meerdere regio’s en spelmodi, allemaal geteisterd door de ondode dreiging.
  • Het ontrafelen van de geheimen van de apocalyps: de wereld van Zombie State zit vol mysteries. Door nieuwe uitdagingen aan te gaan, ontrafelen spelers het verhaal achter de cataclysmische gebeurtenissen die de wereld hebben gevormd.

Zombie State biedt ook een Battle Pass met dagelijkse en wekelijkse missies en helden als rewards. Dankzij zijn genrecombinatie en vrije beweging spreekt Zombie State een breed scala aan spelers aan, waaronder fans van schiet- en actiespellen, zombiethema’s en spelers die actiegerichte gameplay waarderen.

Ga voor meer informatie over het laatste nieuws en updates van Zombie State naar de officiële gamewebsite of volg Zombie State op YouTubeXFacebook or Discord.