Verken Savathûn’s Throne World in de nieuwste trailer van Destiny 2: The Witch Queen

Destiny 2: The Witch Queen komt uit op 22 februari

Dinsdag 11 januari 2022 – Bungie heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin spelers uitgebreid kennis maken met Savathûn’s Throne World, de nieuwe bestemming in Destiny 2: The Witch Queen. De nieuwe locatie is een wereld vol corruptie en angstaanjagende macht. Guardians gaan op zoek naar een mysterie dat zich thuisvoelt in zowel de duisternis als het licht. Destiny 2: The Witch Queen komt uit op 22 februari.

In The Witch Queen ontrafelen spelers de waarheid achter Savathûn en komen ze tegenover vijanden te staan die ze nog nooit eerder zijn tegenkomen. Spelers gaan een gloednieuwe wereld ontdekken in Savathûn’s Throne World en komen oog in oog te staan met de Lucent Brood – Hive-vijanden die met hetzelfde Light verbonden zijn die Guardians hun krachten geeft. Ook is het voor het eerst mogelijk om eigen wapens te maken met de nieuwe weapon crafting feature. Daarnaast is er een nieuw wapentype genaamd de Glaive.

Wat er op dit moment gebeurt in Destiny 2:
Season of the Lost – Destiny’s huidige seizoen is klaar voor een epische ontknoping met gebeurtenissen die direct leiden tot de lancering van The Witch Queen. Mara Sov, Queen van de Awoken, staat op het punt Savathûn te bevrijden.

Bungie 30th Anniversary – Vier drie decennia aan gaming met een event dat de avonturen uit het verleden herdenkt. De Anniversary bevat een nieuwe dungeon, de nostalgische Exotic Rocket Launcher Gjallarhorn, nieuwe armor sets en een nieuw arsenaal aan wapens, gear en cosmetics geïnspireerd door het verleden van Bungie.