Logitech introduceert de Litra Glow, premium streaminglamp met TrueSoft

Gecertificeerd veilig voor de hele dag streamen, levert zeer realistische kleuren en zorgt voor een natuurlijke, stralende look bij alle huidtinten

LEUSDEN – 12 januari 2022 – 
Logitech for Creators, een merkextensie van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) die alle creators stimuleert hun passies na te jagen, heeft vandaag de Litra Glow geïntroduceerd. Deze premium streaminglamp met TrueSoft-technologie levert uitgebalanceerd LED-licht met volledig spectrum en filmische kleurnauwkeurigheid voor een natuurlijke, stralende look bij alle huidtinten.

“Litra Glow met TrueSoft-technologie is de snelste manier om een ​​eersteklas verlichtingservaring naar elke desktop te brengen”, zegt Jasmine Apolinar, Product Manager bij Logitech for Creators. “We hebben Litra Glow ontworpen om veelvoorkomende uitdagingen op te lossen waarmee streamers en content creators worden geconfronteerd, waaronder lichtkwaliteit, harde schaduwen en oogvermoeidheid door urenlang streamen.”

De innovatieve frameloze diffuser van Litra Glow hult creators in een zacht, flatterend licht voor een professionele uitstraling in elke omgeving. Of je nu een YouTube-video opneemt, streamt op Twitch of een videogesprek voert om de volgende merksamenwerking te bespreken, Litra Glow zorgt ervoor dat creators er altijd op hun best uitzien. Litra Glow is plug-and-play en gebruiksvriendelijk, en streamers kunnen hun uiterlijk verfijnen met behulp van de vijf voorinstellingen voor helderheid en kleurtemperatuur, met instelbare helderheid en veelzijdige kleurtemperatuuropties van warm kaarslicht tot koelblauw.

Streamers en content creators hebben snel toegang tot de instellingen voor helderheid en kleurtemperatuur van Litra Glow met behulp van bedieningselementen aan de achterkant van de lamp en ook via Logitech G HUB-software. Op G HUB kunnen streamers ook hun eigen lichtvoorinstellingen maken voor verschillende streamingruimten en scènes en die voorinstellingen toewijzen aan G-toetsen op een Logitech G-toetsenbord of -muis om hun uiterlijk mid-stream te veranderen. Met G HUB kunnen creators al hun streamingapparatuur bedienen, inclusief Litra Glow, Blue Yeti-microfoons en StreamCam in één desktop-app.

Bovendien is het zachte, verblindingsvrije licht van Litra Glow zacht voor de ogen en gecertificeerd veilig voor de hele dag streamen, omdat het is ontworpen met streamers in gedachten – waarvan er vele vaak vier tot meer dan acht uur per dag op de camera staan. Litra Glow bevat ook een monitorbevestiging met instelbare hoogte, kanteling en rotatie, zodat creators hun ideale lichtplaatsing kunnen instellen.

Litra Glow met TrueSoft is de snelste manier om verlichting van professionele kwaliteit te krijgen voor video’s en streaming. Vind je licht met Litra Glow en heb het vertrouwen om je verhalen te delen.

Prijs en beschikbaarheid
Litra Glow is vanaf deze maand verkrijgbaar via logitech.com en amazon.nl, tegen een adviesprijs van €69. Ga voor meer informatie naar logitech.com/litra-glow.