Logitech Signature M650-muis biedt een meer persoonlijke ervaring en een linkshandige optie

Selecteer je maat en werk de hele dag comfortabel met Smart Wheel scrolling

LAUSANNE, Switzerland & NEWARK, Calif.- 11 januari 2022 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de nieuwe Signature M650 wireless en Signature M650 for Business geïntroduceerd. De Signature M650 is een comfortabele muis beschikbaar in meerdere formaten: medium, large en een linkshandige variant. De draadloze muis is ontworpen om elke bureauopstelling te upgraden en de algehele werkervaring te verbeteren. Met functies zoals Smart Wheel-scrolling, bijna stille klikken en een ontwerp dat sneller, comfortabeler werken dan ooit tevoren mogelijk maakt.

“Er zijn meer dan een miljard kenniswerkers in de wereld, en ongeveer de helft van hen gebruikt geen muis, maar een touchpad of een muis met snoer met beperkte functies”, zegt Art O’Gnimh, vice-president en head of mainstream mice & keyboards bij Logitech. “De Signature M650 biedt een echte Logitech-signature-ervaring met eenvoudige productiviteitfuncties die het werken door de dag gemakkelijker en sneller maken.”

Of je nu aan een document werkt of door een website scrolt, het Smart Wheel van de Signature M650 zorgt voor precisie en snelheid wanneer nodig. De Signature M650 en de grotere Signature M650 L zijn ook voorzien van Silent Touch-technologie, waardoor klikgeluid met 90% wordt verminderd in vergelijking met de Logitech M185-muis, ideaal tijdens een videogesprek. Geniet van een sterke draadloze verbinding en een batterij die tot twee jaar meegaat.

Met twee maten en een linkshandige optie, een voorgevormde vorm, een zacht duimgebied en rubberen zijgreep, stelt het Signature M650 ontwerp je in staat om urenlang comfortabel te werken. De zijknoppenen geeft je de mogelijkheid om de zijknoppen aan te passen naar jouw favoriete snelkoppelingen met Logitech Options+. De Signature M650: verkrijgbaar in gebroken wit, grafiet en roze, werkt met de besturingssystemen Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPad iOS en Android. Maak in een handomdraai verbinding via Bluetooth of Logi Bolt USB-ontvanger. ​​

Bij Logitech zijn producten ontworpen om geweldige gebruikerservaringen te bieden en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarom is een deel van de plastic onderdelen van de Signature M650 gemaakt van post-consumer gerecycled (PCR) plastic – 64% voor het grafiet, 26% voor gebroken wit en 26% voor roze. Het PCR-programma van Logitech illustreert de toewijding van het merk aan duurzaamheid en zorgt ervoor dat kunststoffen in afgedankte consumentenelektronica een tweede leven krijgen. De huidige initiatieven betekenen dat ongeveer de helft van de muizen en toetsenborden in Logitech’s grootste portfolio PCR-plastic bevatten en dat nieuwe productintroducties waar mogelijk gebruik zullen maken van PCR-plastic.​​

Prijs en beschikbaarheid
De Signature M650-muizen zijn in januari 2022 verkrijgbaar op Logitech.com en bij de bekende retailers. De adviesprijs voor de Signature M650 en de grotere Signature M650 L is € 44,99. De Signature M650 for Business zal ook wereldwijd te koop zijn. Neem contact op met je plaatselijke wederverkoper of ga naar Logitech.com/workdesk.