Nieuwe Agent NEON is klaar voor de strijd in VALORANT

Episode 4 Act 1 is nu live in VALORANT, Riot Games’ first-person tactical shooter. Een nieuwe agent, nieuwe Battle Pass en een nieuwe collectie van skins zijn toegevoegd.

Woensdag 12 januari, 2022 – VALORANT heeft een grote nieuwe contentupdate gekregen in de vorm van Episode 4 Act 1. De first-person tactical shooter is uitgebreid met NEON, een nieuwe agent uit de Filipijnen. Ook is er een nieuwe Battle Pass en een nieuwe skin-lijn genaamd Protocol.

NEON: Snel en destructief
NEON is flitsend snel en gebruikt elektrische schokken. Deze 18e agent is een Duelist van de bovenste plank en is minstens even mobiel als destructief. Ze knalt naar voren met haar verblindende snelheid, waarbij er enorme golven van biomagnetische straling uit haar lichaam komen. Ze jaagt genadeloos op haar vijanden en elimineert ze zo snel als het licht. Kijk voor meer informatie over NEON op de officiële pagina.

Nieuwe Battle Pass
Met de nieuwe Battle Pass krijg je Act 1-exclusives zoals de Shorty (Velocity) en de varianten daarop, de Valentine’s Day Tactics-spelerskaart en de Chicken Out-gun buddy. Met de Premium Act 1 Battle Pass kun je meer item-levels vrijspelen. Zoals de Frenzy (Hydroplunge), de Big Brain gun buddy, de Karambit (Velocity) en de varianten daarvan.

Cosmetics
Episode 4 Act 1 introduceert ook de Protocolskins. De wapens in deze skin-collectie zijn speciaal ontworpen om combat te analyseren, prestaties van soldaten te controleren en ervoor te zorgen dat alle bevelen opgevolgd worden. De Protocol-skins zijn beschikbaar voor je melee wapen, en de Phantom, Spectre, Bulldog en Sheriff.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe VALORANT-content op de officiële website.