Twitch Prime Rewards nu beschikbaar in Destiny 2!

Woensdag 30 januari 2020 – Bungie werkt nu samen met Twitch Prime om elke speler met een actief Twitch Prime-lidmaatschap in-game te belonen. Heb je een lidmaatschap? Bezoek dan deze pagina, link je Bungie.net-account en ontvang iedere zes maanden een pakket met beloningen. Elk pakket bevat vier beloningen, waaronder exotic wapens, ghosts, schepen, sparrows, emotes en weapon ornaments uit vorige seizoenen. Heb je nog geen lidmaatschap? Start je gratis trial dan hier.

Het eerste pakket is beschikbaar tussen 28 januari en 25 februari en bevat de SUROS Regime, de Coup de Main Ornament, de Skyline Flipside Exotic Ghost Shell en de unsecured/OUTCRY Exotic ship.

Spelers die in aanmerking komen voor pakketten, kunnen hier hun beloningen claimen zodra ze beschikbaar zijn. Eenmaal geclaimd, volg je in-game de visuele indicator naar Amanda Holliday in de hangar van de Tower. De beloningen zijn vervolgens beschikbaar in Amanda’s inventaris. Zolang je de beloningen op de Twitch Prime-pagina claimt voor 19:00 uur op de laatste dag dat het pakket beschikbaar is, zullen de beloningen beschikbaar blijven bij Amanda, ook na de deadline.

Heb je nog vragen? Bekijk dit artikel met meer details over hoe alles werkt.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Bungie en Twitch Prime kun je terecht op deze website.