TOTAL WAR™: THREE KINGDOMS NU BESCHIKBAAR

SEGA® Europe Ltd. kondigt trots de launch aan van Total War™: THREE KINGDOMS voor Windows PC. THREE KINGDOMS is de eerste grote historische game in zes jaar tijd voor de BAFTA award winnende Total War™ strategy serie en de Total War titel met de meeste pre-orders ooit.
Bekijk hier de launch trailer: https://www.youtube.com/watch?v=i0QydMRocjg


THREE KINGDOMS sleurt spelers mee in de epische machtsstrijd tussen de krijgsheren in 2eeeuws China. Na het vallen van de grote Han Dynastie staat de speler in het midden als één van deze legendarische leiders, met als taak het stichten van een nieuw machtig keizerrijk en de natie verenigen.
THREE KINGDOMS biedt spelers een beeldende weergave van dit turbulente tijdperk en een aantal nieuwe door de periode geïnspireerde tools om te gebruiken. Met verbeterde diplomatiek, diepere interactie tussen personages dan ooit tevoren en spannende spionagemogelijkheden, is THREE KINGDOMS een grote stap vooruit voor de Total War-serie.
“Met Three Kingdoms hebben we één van de diepste strategische ervaringen in de franchise gecreëerd”, zegt Game Director Janos Gaspar. “We zijn ontzettend trots op wat we met onze representatie van de rijke Chinese cultuur bereikt hebben en de evolutie voor Total War die het representeert.”
Met meer dan 25 miljoen Total War-games tot nu toe verkocht en meer dan 1,2 miljoen maandelijkse actieve spelers komt THREE KINGDOMS uit op het hoogtepunt van populariteit van de serie. Ontwikkelaar Creative Assembly is nu één van de grootste Europese studio’s en het blijft groeien, met meerdere nieuwe titels in ontwikkeling.
Total War: THREE KINGDOMS is vanaf vandaag beschikbaar op PC en kan gekocht worden via Steam of vanaf door SEGA goedgekeurde digitale verkooppunten. De Limited Edition is ook te koop bij deelnemende lokale verkooppunten.
Voor meer informatie:
Total War website: https://academy.totalwar.com/three-kingdoms/

Total War YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/thecreativeassembly

Total War op Facebook: www.facebook.com/TotalWar

Total War op Twitter: www.twitter.com/totalwar