ASUS kondigt Nederlandse release en adviesprijzen nieuwe TUF Gaming-laptops aan

Nieuwe TUF Gaming-laptops verschijnen in 15 en 17 inch en zijn maximaal uitgerust met een Ryzen 7-3750H en een NVIDIA GeForce GTX 1660Ti 

SAMENVATTING

  • Turing-architectuur voor gaming: Krachtige GPU brengt FPS met drie cijfers binnen handbereik in populaire games en is gekoppeld aan een snel display die het mogelijk maakt om van elk frame te genieten.
  • Ruime prestaties voor elke taak: Verkrijgbaar met maximaal een Ryzen 7 CPU, quad cores en acht threads met ruime prestaties voor gaming, entertainment en dagelijks werk.
  • Militaire kwaliteit: Voldoet aan de militaire MIL-STD-810G-normen en zorgt voor de stevigheid en duurzaamheid die nodig is om de stoten tijdens het gamen en dagelijkse werk te weerstaan.

Amsterdam, 24 mei 2019 – ASUS heeft de Nederlandse verkrijgbaarheid van zijn nieuwe TUF Gaming-laptops onthuld. De vernieuwde TUF Gaming FX505 en FX705 zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in Nederland. De FX505 is maximaal uitgerust met een Ryzen 7-3750H, NVIDIA GeForce GTX 1660Ti én een 120Hz IPS-paneel.

De laptops brengen de nieuwste AMD Ryzen™-processor en een NVIDIA® GeForce® GTX™ GPU’s samen op een NanoEdge-scherm (120Hz beschikbaar op de FX505) van IPS-niveau en leveren daarmee een meeslepende, krachtige game-ervaring tegen een betaalbare prijs. De laptops zijn getest en gecertificeerd en voldoen aan de militaire MIL-STD-810G-normen, waardoor ze de robuustheid en duurzaamheid bieden die nodig zijn om de stoten tijdens het gamen en dagelijkse werk te weerstaan.

Jarenlang hebben gamers en liefhebbers AMD-processoren gecombineerd met GeForce GPU’s om krachtige PC’s te maken die ongelooflijke prestaties voor een betaalbare prijs leveren. Nu kunnen gebruikers van ASUS-gaminglaptops dit dynamische duo overal mee naar toe nemen. De TUF Gaming-laptops combineren de nieuwste Ryzen mobiele APU’s met de nieuwe GeForce GTX 1660 Ti GPU (in Nederland alleen beschikbaar op de FX505) en leveren meer vermogen dan ooit aan betaalbare gaminglaptops.

De TUF Gaming FX505 en FX705 zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in Nederland. Productafbeeldingen, beschikbare configuraties en adviesprijzen zijn te vinden in de bijlagen.

Meer informatie over de in Nederland beschikbare configuraties en de bijbehorende adviesprijzen is te vinden in de bijlage.