Tom Coronel daagt media en YouTubers uit te gamen in zijn bijrijdersstoel

Gear.Club Unlimited scheurt uit de pitstraat achtervolgd door drones

Amsterdam, maandag 4 december 2017 – Gear.Club Unlimited is uit voor de Nintendo Switch, en werd afgelopen maandag op spectaculaire wijze gelanceerd. Op Circuit Zandvoort daagde Tom Coronel gamers en YouTubers uit naast hem plaats te nemen in zijn racewagen voor een extreme rit. Terwijl Coronel over het circuit raasde, scheurden zijn bijrijders in de nieuwe game. Daarbij werden ze achtervolgd door razendsnelle drones, bestuurd door de Nederlands Kampioen Drone-racen. Dit leverde de volgende spectaculaire beelden op https://youtu.be/fDczv-kxUTI

Angstzweet
Onder anderen YouTubers TheKing77nl en Fishanator namen plaats in de speciaal klaargemaakte rally-auto. Vooraf gingen ze ervan uit dat het “wel mee zou vallen met de snelheid”, al brak het angstzweet ze voorafgaand aan hun rit wel uit. Coronel liet de mogelijkheid om over het asfalt van ‘zijn achtertuin’ Zandvoort te razen echter niet onbenut. Met ruim 200 kilometer per uur racete hij over de baan, minder moeite hebbend zijn auto op de baan te houden dan de gamers in Gear.Club Unlimited. Door de gyroscoop bewoog de virtuele auto mee met de echte!

Drone-achtervolging
Speciale gast was Vince Irie, Nederlands Kampioen Drone-racen. Met zijn drones achtervolgde hij de raceauto vanuit het perspectief van de vliegende camera. Zelf nam hij ook plaats in de auto, om al rijdend zichzelf te kunnen achtervolgen. Deze video is een must-watch! Het toernooi was een initiatief van game-uitgever en -distributeur Mindscape en werd georganiseerd door PR-bureau Vertigo 6.

Razendsnelle actie
In Gear.Club Unlimited neem je plaats achter het stuur van fantastische, echte racewagens, met oneindig veel mogelijkheden. Pas je wagen aan naar jouw wensen met de vele aanpassingsmogelijkheden; creëer de sterkste motor en ontwerp het meest toffe design! De Multiplayer Mode maakt het mogelijk om met 2 of 4 auto’s tegelijkertijd in split-screen de strijd aan te gaan.

Gear.Club Unlimited is ontwikkeld door Eden Games en Microïds, en wordt uitgegeven door Mindscape BV. De game is uitgebracht voor de Nintendo Switch en is voor alle leeftijden.

Join de #GearClubUnlimited community op Facebook, Twitter en Instagram
Bekijk alle video’s op Youtube
Bezoek de officiële website op http://www.gearclubunlimited.com/
Of ga naar: http://www.edengames.com/ en https://www.mindscape.nl/