EA’s A Way Out verschijnt op 23 maart 2018

Voor de allereerste keer kunnen gamers het volledige spel gratis online spelen met een vriend die A Way Out al in zijn bezit heeft

A Way Out verschijnt op 23 maart 2018

Maak kennis met Vincent en Leo in de nieuwe gameplay-trailer

8 december 2017 – Vannacht, tijdens The Game Awards 2017, kondigde het team achter de langverwachte verhaalgedreven EA Originals-titel A Way Out aan dat spelers een gratis Friends Pass Trial* kunnen downloaden om samen met een vriend (die het volledige spel al heeft gekocht) te genieten van een volledige coöp-ervaring. A Way Out wordt op 23 maart 2018 uitgebracht als digitale download op de Xbox One, PlayStation®4 en Origin for PC.

A Way Out is een unieke coöp-ervaring. De twee hoofdpersonages, de verwaande Leo die snel naar geweld grijpt, en de beheerste en kalme Vincent, hebben elk hun eigen geschiedenis die spelers tijdens het spel ontdekken. Je moet het genre-overstijgende verhaal spelen met iemand die je kent”, aldus Josef Fares, Writer en Director bij Hazelight. “Het spel is bedoeld om op de bank te worden gespeeld met een vriend(in), maar omdat dat niet voor iedereen is weggelegd, kunnen mensen die de gratis Friends Pass Trial downloaden het volledige spel online spelen met een vriend(in) die het volledige spel in bezit heeft. Je krijgt dan nog steeds dezelfde geweldige ervaring.” 

De studio achter de bekroonde titel Brothers – A Tale of Two Sons komt nu met het co-op only actie-avontuur A Way Out. Het verhaal over twee unieke personages, Leo en Vincent, begint in de gevangenis, waar de personages een relatie met elkaar moeten opbouwen op basis van vertrouwen. A Way Out is een co-op only game, die je met een vriend(in) op de bank of online moet spelen. Spelers moeten leren samenwerken om Leo en Vincent uit de gevangenis te laten ontsnappen en om ze door het verdere verhaal te navigeren. Koop het spel en kies een vriend(in) die houdt van gevarieerde gameplay en cinematische momenten. Deel daarna de ervaring online via de gratis Friends Pass Trial.

Dankzij de unieke en gevarieerde gameplay zal A Way Out verschillende soorten spelers aanspreken. Actie, puzzels, minigames en avontuur zijn verweven in een overtuigend plot dat spelers continu alert zal houden, zonder ook maar één keer in herhaling te vallen. 

Voor meer informatie over EA Originals en A Way Out bezoek je https://www.ea.com/ea-originals?setLocale=nl-nl&isLocalized=true.