STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town komt 26 maart naar Nintendo Switch

Amstelveen, 22 februari 2021 – Mindscape onthult vandaag met trots STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town. Deze game verschijnt op 26 maart voor de Nintendo Switch en is verkrijgbaar als Standard Edition en Deluxe Edition. De laatstgenoemde bevat extra’s waaronder een poster, A5 notebook en trading cards.

Bekijk hier de aankondigingstrailer:


STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town is het langverwachte deel in de boerderij / levenssimulatie-reeks en biedt spelers meer vrijheid dan ooit tevoren! Omarm de pioniersgeest om de ongetemde wildernis vorm te geven, nieuwe dieren te ontdekken, gewassen te produceren en ze te helpen bloeien op jouw boerderij. Pas elke centimeter van je nieuwe boerderij aan om indruk te maken op een nieuwe cast huwelijkskandidaten uit Olive Town, een ambitieuze toeristische hotspot die samen met je boerderij groeit en bloeit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Een wilde wereld van ontdekking: tem de wildernis van het schiereiland, ontdek de flora en fauna die het eiland en de boerderij tot hun thuis hebben gemaakt en ontrafel de geheimen van de wereld om je heen. Bewerk het land om de boerderij van je dromen vanaf de grond af op te bouwen. Bouw faciliteiten waar je maar wilt, verbeter je landbouwvaardigheden en creëer van alles, van hekken tot sproeiers voor gewassen!
  • Ontwikkel je boerderij en je dorp: verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te creëren.
  • Eenvoudige besturing, diepgaande gameplay: beginnende spelers kunnen rustig starten en aan de slag gaan met de terugkeer van de Seedling-moeilijkheidsgraad, middels een nieuw opdrachtsysteem dat de nieuwe mogelijkheden benadrukt terwijl jij de lokale bevolking een handje helpt! Ervaren spelers die klaar zijn om een ​​bruisende eigen boerderij te creëren, gaan alle kernelementen van de STORY OF SEASONS-serie vinden, met nieuwe wendingen t.o.v. de klassieke gameplay.
  • Er is altijd wel iets te beleven in Olive Town! Neem deel aan lokale festivals en meer dan 200 unieke evenementen!

STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town laat je vrij om het uiterlijk, de stem en kleding van je personage te kiezen om je nieuwe leven op de boerderij verder te personaliseren. Nieuwe kleding en verdere aanpassingsopties kunnen ook in de game worden gekocht met het geld dat je verdient door hard te werken op de boerderij.

Ga jij jezelf creëren in digitale vorm of maak je het ideale personage voor het leven op de boerderij? De beslissing is aan jou en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Er wacht je een enorme en stijlvolle garderobe tegemoet, want je kunt je kleden om indruk te maken met het brede scala aan beschikbare outfits. In het begin zal je garderobe beperkt zijn, maar naarmate je verder komt zullen er meer en meer stijlvolle outfits beschikbaar zijn in de winkel in Olive Town.

Bezoek de website voor meer informatie over STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town.