Spinnin’ Records lanceert Goaltune contest voor UEFA Futsal EURO 2022: Nederlandse DJ’s Blasterjaxx ambassadeurs Goaltune contest

Spinnin’ Records nieuwe partner van grootste EK Futsal ooit

Zeist, 22 december 2021 – Spinnin’ Records en UEFA Futsal EURO 2022 lanceren de Goaltune Contest voor het grootste EK Futsal ooit welke begin volgend jaar in eigen land plaatsvindt.

De wedstrijd daagt opkomende en getalenteerde artiesten uit om een eigen geproduceerde track in te sturen die binnen enkele seconden een grote impact heeft in de zaal. De winnende inzending wordt namelijk na iedere treffer gedraaid in de Ziggo Dome en MartiniPlaza, en sluit meteen aan bij iconische goaltunes als Zombie Nation’s “Kernkraft 400”.

UEFA Futsal EURO 2022 gaat van start op woensdag 19 januari in de Ziggo Dome, Amsterdam. Er worden in totaal 32 wedstrijden gespeeld, waarvan 12 in MartiniPlaza. De andere 20 worden gespeeld in het Ziggo Dome in Amsterdam. Het eindtoernooi belooft voor jong en oud een ware beleving te worden met veel actie, snelheid, de beste futsal-spelers van over heel Europa.

Goaltune contest
​​Via de officiële Talent Pool van Spinnin’ Records kunnen dj’s en producers van over de hele wereld hun tunes insturen. De inzending moet tussen de 17 en 20 seconden duren en bestaan uit een korte opbouw en een drop die zowel de spelers als het publiek helemaal uit hun dak laat gaan na een doelpunt. Het enthousiasme voor het ontwikkelen van de Goaltune is groot; binnen enkele dagen zijn er al meer dan 100 inzendingen binnengekomen. De wedstrijd loopt tot 1 januari 2022. De winnaar wordt begin januari 2022 bekendgemaakt. DJ’s en producers kunnen zich via de volgende link aanmelden om mee te doen: https://spinnin.lnk.to/futsal-contest

Blasterjaxx ambassadeurs UEFA Futsal EURO 2022 Goaltune Contest
Als het aankomt op het produceren van anthems, zijn er maar weinig acts in de dance muziek die zich zo bewezen hebben als Nederlands talent van eigen bodem, Blasterjaxx. Met releases als ‘Bigroom Never Dies’, ‘Symphony’ en recentelijk ‘The Crown’ weet het duo als geen ander hoe ze een stadion kunnen vullen en er vervolgens het dak van af te blazen.

Dit maakt Blasterjaxx de perfecte ambassadeurs voor de UEFA Futsal EURO 2022 Goaltune Contest, aangezien ze hun muzikale expertise zullen gebruiken om de winnaar van de wedstrijd van dit jaar te helpen selecteren. Tijdens het toernooi zal Blasterjaxx de muziek leveren voor als de spelers op de vloer staan, net voor de aftrap van het toernooi.

Blasterjaxx over het partnership: “Als muziek en sport samenkomen, gebeurt er magisch en dat is precies waarom we zo enthousiast zijn om bij te dragen aan de UEFA Futsal EURO 2022 Goaltune Contest! De winnende track wordt gespeeld na elk doelpunt, dus we zijn op zoek naar zeer korte tunes (17-20s) met huge en energieke drops. Naast het jureren van deze wedstrijd, zijn we ook vereerd dat we de kick-off tune voor het toernooi van dit jaar mogen leveren, waarmee we de soundtrack zetten voor de geweldige wedstrijden die komen gaan!”

Partnership Spinnin’ Records en UEFA Futsal EURO 2022
Spinnin’ Records sluit met deze contest een partnership af met UEFA Futsal EURO 2022 als officiële toernooi partner. Een perfecte mix tussen sport en entertainment. Samen hopen ze nog meer liefhebbers te bereiken in aanloop en tijdens het toernooi.