‘Discover Your Talent’ – F1® 2021-game werkt samen met Carlos Sainz aan een nieuwe videoserie

Bekijk de Carlos Sainz-video: https://www.youtube.com/watch?v=BCoGxkeGILg

Redwood City, Calif. – 21 december, 2021 – Codemasters® en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) lanceren vandaag de eerste aflevering van de nieuwe serie met de Spaanse Formula 1®-coureur Carlos Sainz, als onderdeel van de officiële  F1® 2021-campagne. Carlos Sainz nodigt kijkers, al crossend door de prachtige Spaanse bergen in een buggy, uit om hun verborgen talenten te ontdekken. De serie is gefilmd vanuit het perspectief van Carlos Sainz als gamer en go-kart-racer. Carlos laat zien hoe gedreven hij is om tot het uiterste te gaan zodat om uiteindelijk Formula 1®-wereldkampioen te worden.

Na zijn vertrek naar Ferrari is Carlos Sainz dit seizoen onmisbaar geweest in het behalen van de derde plek in het F1®-constructeurskampioenschap. Hij scoorde namelijk de meeste punten binnen het team. Carlos heeft een nieuwe persoonlijk record neergezet met 4 podiums dit jaar en heeft maar liefst 20 van de 22 races punten gescoord. Hij was tevens de enige coureur in het startveld die elke race waarin hij startte de finish heeft gehaald.

De meeste krantenkoppen van dit jaar waren gewijd aan de titelkandidaten, maar we moeten niet vergeten hoe geweldig Carlos gepresteerd heeft dit seizoen,” zei Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director bij Codemasters. “Wij zijn erg blij om met Carlos samen te werken en kijken er naar uit om binnenkort nog meer content te delen, zoals over zijn voorliefde voor FIFA.”

De game F1® 2021 bevat verschillende nieuwe features, waaronder een spannende nieuwe verhaalmodus genaamd Braking Point, een uitgebreide carrièremodus die met twee spelers kan worden gespeeld en Real-Season start. Dankzij deze functie kunnen spelers op elk moment een seizoen starten op basis van de huidige stand in het coureurs- en constructeurskampioenschap.

Ga naar de Formula 1-gamewebsite en de sociale kanalen InstagramTwitterYouTube en Facebook voor meer nieuws over F1® 2021.