Shaq is back! Sequel op slechtste game aller tijden vanaf 5 juni verkrijgbaar!

 Shaq Fu: A Legend Reborn komt naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC

Bekijk de trailer hier
Download de assets hier

Amstelveen, 5 april 2018 – Mindscape kondigt met trots aan dat Shaq Fu: A Legend Reborn, het vervolg op de slechtste game aller tijden, vanaf 5 juni verkrijgbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Geloof het of niet, maar dit is het gevolg van een succesvolle crowdfundingcampagne op Indiegogo.

De slechtste game ooit
Shaq Fu: A Legend Reborn is het vervolg op Shaq Fu, een vechtspel met Shaquille O’Neal dat in 1994 verscheen en door veel gamers en critici wordt gezien als de slechtste game ooit gemaakt. In Shaq Fu: A Legend Reborn keert de basketballegende terug en neemt hij het op tegen demonische celebrities om wraak te nemen en alsnog een waardige plek te claimen in de videogamegeschiedenis. Sla vijanden neer met verwoestende combo’s en maai om je heen met diverse wapens en power-ups in een avontuur vol keiharde actie. Natuurlijk is de hoofdpersoon ingesproken door de enige echte Shaquille O’Neal!

DJ Shaq op je huisfeest
Dat Shaq Fu een echte cultstatus heeft onder gamers, blijkt wel uit de succesvolle crowdfundingcampagne waarmee ruim 450.000 dollar werd opgehaald voor deze sequel. De echte gulle gevers krijgen exclusieve bonussen, zoals een lunch met Shaquille O’Neal of een pot basketballen met de sportheld in zijn eigen huis. Er is zelfs iemand die 35.000 dollar heeft neergelegd om Shaquille te laten DJ-en op zijn huisfeest!

Shaq Fu: A Legend Reborn is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en heeft een adviesprijs van €34,99 voor PlayStation 4, Xbox One en PC en €39,99 voor de Nintendo Switch.