ASUS Republic of Gamers kondigt nieuwe line-up van gamesystemen aan

De ROG Zephyrus M laptop, ROG Huracan desktop en andere gaming-producten worden nu ondersteund door de nieuwste 8th Generation Intel Core processors.

SAMENVATTING:

  • Nieuwe gaming-producten, zoals de ROG Zephyrus M laptop en de ROG Huracan desktop, worden nu aangedreven door de nieuwste 8th Generation Intel Core processors.
  • Bij alle producten die door de 8th Generation Intel Core processors worden aangedreven, kunnen gamers de verlichting naar eigen wens instellen dankzij de Aura Sync technologie.
  • De ROG Zephyrus M is de dunste gaming laptop ter wereld die gebruik maakt van NVIDIA GeForce 1070 graphics en een 8th Generation Intel processor.

TAIPEI, Taiwan, 3 april, 2018 – ASUS Republic of Gamers (ROG) kondigde vandaag aan dat hun nieuwste gamesystemen, zoals de ROG Zephyrus M (GM501) game-laptop en de ROG Huracan (G21) game desktop, nu worden aangedreven door de nieuwste 8th Generation Intel Core processors. De ROG Zephyrus (GX501GI), ROG G703, ROG Strix SCAR Edition, ROG Strix Hero Edition, ROG Strix GL503/703 laptops en ROG Strix GL12 desktop vallen ook binnen de producten die worden aangedreven door de nieuwe processors. Alle producten aangedreven door de 8th Generation Intel Core processors komen inclusief de Aura Sync-technologie1. Deze zorgt ervoor dat gamers de verlichting naar eigen wens kunnen instellen.

ROG Zephyrus M (GM501)

De ROG Zephyrus M levert een performance die gelijk is aan een game-pc. Het is niet alleen de dunste game-laptop die wordt aangedreven door een 8th Generation Intel Core CPU en NVIDIA GeForce GTX 1070 graphics, maar hij heeft ook een IPS-niveau beeldscherm met supersnelle 144Hz vernieuwingssnelheid en ultra-responsive 3ms gray-to-gray (GTG) reactietijd. Het gepatenteerde ROG Active Aerodynamic System (AAS) en 12 volt-antistofventilatoren zorgen ervoor dat de high-performance CPU en GPU koel blijven tijdens marathon-gamesessies.

De Zephyrus M heeft ook exclusieve software die het voor gebruikers mogelijk maakt om tussen GPU-modes te schakelen.

ROG Huracan (G21)

De ROG Huracan wordt aangedreven door een 8th Generation Intel Core i7 processor en NVIDIA GeForce GTX 1080 graphics om de beste prestaties mogelijk te maken. Er zit een magnetische zijkap op het apparaat dat opengezet kan worden om de luchtstroom te verbeteren. Hierdoor wordt er beter gekoeld, gaan de prestaties van zowel de CPU als GPU omhoog en wordt een speciaal Aura lichteffect gecreëerd. Huracan heeft een 2,5-inch hot-swap bay voor een SSD en onderdelen kunnen makkelijk worden geüpgraded en onderhouden dankzij een handig slide-out chassis ontwerp. De ESS Sabre DAC en versterker op de audiojack aan de voorkant zorgen voor high fidelity sound. Ook kunnen gamers gebruik maken van Aura Sync om de verlichting te synchroniseren met andere producten die Aura Sync ondersteunen.

ROG Zephyrus (GX501GI)

De ROG Zephyrus is de dunste game laptop ter wereld die wordt aangedreven door een 8th Generation Intel Core i7 processor en NVIDIA GeForce GTX 1080 (Max-Q) graphics. De 15.6-inch Zephyrus heeft een ultradun profiel en bezit over het ROG-exclusieve Active Aerodynamic System (AAS). Dit is een uniek koelsysteem dat over Anti-Dust Cooling en Fan Overboost technologieën beschikt. De GX501GI heeft een IPS-niveau scherm met 144Hz vernieuwingssnelheid, 3ms reactietijd, 100% sRGB kleurengamma en NVIDIA G-SYNC voor perfecte graphics.

ROG G703

De ROG G703 is aangedreven door een fabrieks-overklokte 8th Generation Intel Core i9 processor en NVIDIDA GeForce GTX 1080 graphics. Het heeft een 17.3-inch FHD IPS-niveau beeldscherm met 144Hz vernieuwingssnelheid, 3ms GTG-reactietijd, NVIDIA G-SYNC-technologie en anti-reflecterende coating. De HyperDrive Extreme opslag zorgt ervoor dat gamers met RAID 0 SSD, snelheden tot 8700MB/s halen. De snelste ooit in een laptop.

ROG Strix SCAR Edition

De ROG Strix SCAR Edition is ontworpen om gamers een stapje voor te geven in FPS esports titels zoals Counter-Strike, Overwatch en Team Fortress 2. Deze gaming laptop wordt aangedreven door de nieuwste 8th Generation Core i7 processor en NVIDIA GeForce 10-series graphics. Ook kenmerkend aan deze laptop is het IPS-niveau scherm met een 144Hz vernieuwingsratio, 3ms reactietijd en NVIDIA G-SYNC-technologie voor superstrakke graphics. De Strix SCAR Edition heeft ook een desktop-achtig toetsenbord met Aura Sync, N-key rollover en snelle, precieze toetsen.

ROG Strix Hero Edition

De ROG Strix Hero Edition is ontworpen om gamers een stapje voor te geven in Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) games zoals League of Legends en Dota 2, maar ook met RTS- en RPG-games. Deze game-laptop wordt aangedreven door de nieuwste 8th Generation Core i7 processor en NVIDIA GeForce 10-Series graphics. Verder bezit de Hero Edition over een 120Hz beeldscherm met wide-view technologie en 130% sRGB kleurengamma. De Strix Hero Edition heeft ook een desktop-achtig toetsenbord met Aura Sync, N-key rollover en de toetsen hebben een levensduur van 20 miljoen aanslagen.

ROG Strix GL503/703

De ROG Strix GL504/703 is speciaal ontworpen voor esports en wordt aangedreven door de nieuwste 8th Generation Intel Core i7 processor en NVIDIA GeForce GTX 10-Series graphics. Het gepatenteerde Anti-Dust Cooling (ADC) systeem – speciaal ontworpen om stof en vuil buiten te houden – zorgt ervoor dat de GL503/703 duurzaam en stabiel is. Aura Sync technologie is ook inbegrepen, zodat gamers de verlichting kunnen synchroniseren met andere compatibele gaming-muizen, headsets en andere randapparatuur.

ROG Strix GL12

De ROG Strix GL12 wordt aangedreven door de nieuwste 8th Generation Intel Core i7 processor en NVIDIA GeForce GTX 1070 graphics. Deze gaming desktop heeft een opvallend en onconventioneel ontwerp en bezit over een hot-swap bay voor een 2,5-inch SSD. Hiermee kunnen gamers hun SSD verwijderen en vervangen in slechts enkele seconde, zonder het systeem daarvoor uit te hoeven zetten.

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Bovenstaande ASUS ROG-gamesystemen zijn binnenkort beschikbaar. Bekijk de bijlagen voor meer gedetailleerde informatie.