Season of the Haunted vanaf vandaag beschikbaar in Destiny 2

Seizoen 17 bevat gloednieuwe activiteiten, Exotic en Legendary gear, updates voor de Solar-subklasse en meer

Bekijk hier de nieuwe trailer

Dinsdag 24 mei 2022 – Bungie lanceert vandaag Season of the Haunted voor Destiny 2. Hierin keren spelers terug naar het beruchte en corrupte ruimteschip van Calus genaamd de Leviathan. Guardians worden geconfronteerd met hun ergste nachtmerries, gaan aan de slag met Solar 3.0, krijgen toegang tot nieuwe activiteiten en hebben de mogelijkheid om een scythe te dragen. Season of the Haunted duurt tot 23 augustus.

De Leviathan was ooit een symbool van ultieme luxe, maar keert nu gecorrumpeerd en vervallen terug om contact te maken met het slapende Pyramideschip bij de maan. Terwijl de verbinding met de Piramide tot stand komt, ontwaken er nachtmerries uit het verleden die er alles aan doen om er voor te zorgen dat niemand tussenbeide kan komen.

Season of the Haunted bevat nieuwe activiteiten en content voor alle spelers:

  • Nightmare Containment (gratis voor alle spelers) – Het kwaad resoneert in de romp van het schip van Calus. Roep de nachtmerries op en zuiver ze met vuur.
  • Sever – Navigeer door de labyrintische onderbuik van de Leviathan, ontdek de waarheid achter het sinistere plan van Calus en verbreek de nachtmerries die hij onder controle heeft.
  • Solar 3.0 (gratis voor alle spelers) – De Solar-subklasse heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen en bevat nu ook het aanpasbare Aspects- en Fragments-systeem. Ontwaak het vuur van je creativiteit, ontdek nieuwe builds en bewijs dat er nooit een slecht moment is om vuur met vuur te bestrijden.
  • Trespasser Exotic Sidearm (gratis voor alle spelers) – De Shiro-4 keert terug uit de originele Destiny en laat de bliksem flitsen door het aangetaste goud van de Leviathan. Spelers met een Season Pass kunnen dit wapen direct vrijspelen.
  • Nieuwe Season Pass, gear, mods, bijgewerkt Solstice-evenement en meer!

Nieuwe dungeon
Aanstaande vrijdag wordt een nieuwe dungeon gelanceerd. Spelers die The Witch Queen Deluxe Edition bezitten kunnen de nieuwe dungeon direct spelen, evenals een nieuwe dungeon in seizoen 19. Spelers zonder Deluxe Edition kunnen een The Witch Queen Dungeon Key kopen voor 2.000 Silver. Deze geeft ook toegang tot beide dungeons.

De geheimen van de nieuwe dungeon zijn nog niet onthuld, maar spelers kunnen onder andere een nieuwe Legendary armor set, Legendary wapens, een Exotic wapen + catalyst en meer verwachten.

Season of the Haunted Silver Bundle
Vanaf het nieuwe seizoen is de Season of the Haunted Silver Bundle verkrijgbaar in de Eververse store. Spelers krijgen hiermee de Paper Windmill emote en 1700 Silver (1.000 + 700 bonus Silver). Met Silver kunnen spelers seizoenen, cosmetics en meer kopen.