SNIPER ELITE 5 IS NU VERKRIJGBAAR VOOR XBOX ONE, XBOX SERIES X|S EN PLAYSTATION 4 & 5

Sniper Elite 5, de nieuwste game in de bekroonde franchise, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4 & 5. Sniper Elite 5 is ontwikkeld door Rebellion, één van de succesvolste videogame-ontwikkelaars en -uitgevers ter wereld. De game biedt een ongekende tactische sniping-ervaring op de meest realistische maps ooit in de serie, inclusief werkelijk bestaande locaties die met vele, verbluffende details zijn nagemaakt.

Bekijk hier de launch trailer van Sniper Elite 5: https://youtu.be/-QpmtRbH33I.

Sniper Elite 5 voert spelers mee naar de gebeurtenissen rond D-Day in het Frankrijk van 1944, waar onze held Karl Fairburne wordt ingezet bij een geheime operatie van de US Rangers om de Atlantikwall-bunkers langs de kust van Bretagne te verzwakken. Samenwerkend met het Franse verzet ontdekt hij een nazi-complot dat het tij van de oorlog in het voordeel van de nazi’s kan keren: Operation Kraken. Aan Karl de taak om te achterhalen wat de As-troepen precies van plan zijn en bijtijds een einde te maken aan Operation Kraken en het brein erachter, Abelard Möller.

Jason Kingsley, CEO van Rebellion zegt: “We zijn supertrots dat we Sniper Elite 5 vandaag uitbrengen en kunnen niet wachten tot spelers de game in handen hebben. De franchise beleeft het ene na het andere hoogtepunt, en dit keer heeft het team van Rebellion zichzelf overtroffen met de beste game in de serie tot nu toe. We zijn met name trots op de nieuwe Invasion Mode die het vast goed gaat doen bij de fans. De spanning en uitdaging van zo’n invasie zorgt echt voor een intense, bijzonder spannende gameplay-ervaring.”

Sniper Elite 5 Features

Geavanceerde gunplay-fysica en navigatie

Gebruik ziplines, glijd van hellingen en schuifel over richels om het perfecte uitkijkpunt te bereiken of om langs een waakzame uitkijkpost te sluipen. Houd rekening met de kolf- en loopopties van je geweer, de zwaartekracht, de wind en je hartslag terwijl je je vizier op het doel richt.

Aanpassing van hoog kaliber

Gebruik werkbanken om vrijwel elk aspect van je wapen aan te passen en te upgraden – verander scopes, kolven, lopen, magazijnen en meer. Geweren, secundaire wapens en pistolen hebben allemaal een enorme diversiteit aan opties. Bovendien kun je munitie kiezen die bij je doel past, van pantserdoorborend tot niet-dodelijk.

Invasie-Modus in PvP en Co-Op

Val als Axis-sluipschutter de campagne van een andere speler binnen en speel een dodelijk kat-en-muisspel, dat een nieuwe dimensie geeft aan de uitdaging terwijl je je prooi achtervolgt. Als Karl kun je ook om assistentie vragen en een tweede sluipschutter laten komen om je uit een lastige situatie te helpen.

Gespannen en uitdagende Multiplayer

Pas je personage en uitrusting aan en verdien XP, medailles en lintjes in intens competitieve 16-speler-gevechten waarin je scherpschuttersvaardigheden flink op de proef worden gesteld. Als je meer van co-op houdt, kun je met maximaal 3 andere spelers samenwerken tegen golven vijanden in de Survival-modus.

Verbeterde Kill cam

Realistischer en gruwelijker dan ooit is de kenmerkende X-ray kill cam, die je de ware verwoestende kracht van elk schot laat zien. Botten buigen kogels op onvoorspelbare wijze af en banen zich een nieuwe weg door vijandelijke lichamen. SMG’s en pistolen kunnen ook kill cams activeren, inclusief meerdere schoten in dramatische slow motion.

Sniper Elite 5 is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4 & 5. Volg het laatste Sniper Elite 5-nieuws op sniper.com en volg de game op social media: TwitterFacebookInstagram en YouTube.