ASUS ROG Phone

ROG Phone releasedatum en prijzen bekend 

Republic of Gamers en Vodafone brengen gaming smartphone op de Nederlandse markt

Amsterdam, 7 november 2018 – Republic of Gamers kondigt vandaag aan dat de langverwachte ROG Phone 14 november uitkomt in Nederland met een prijskaartje van €899,-. Daarnaast maakte Vodafone, de exclusieve aanbieder van de gaming smartphone in Nederland, al eerder bekend dat de provider verschillende bundels gaat verkopen.

De smartphone voor gamers
De ROG Phone van Republic of Gamers is een unieke gaming smartphone met een design dat is geïnspireerd op de krachtigste consoles van vandaag. Dit resulteert niet alleen in een prachtig ontwerp, maar ook in een fantastische performance, onverslaanbare visuals, totale controle en eindeloze mogelijkheden. Hierdoor zijn gamers altijd en overal in staat om games op het hoogste niveau te spelen. De ROG Phone heeft de volgende specificaties:

  • Fantastische performance: ‘s Werelds snelste speed-binned 2,96GHz Qualcomm Snapdragon 845, Qualcomm Adreno 630 en GameCool vaporchamber-koeling. Plus een Sterke 4000 mAh batterij met ondersteuning voor ASUS HyperCharge.
  • Onverslaanbare visuals: Een prachtig AMOLED HDR-display met ultrasnelle 90Hz verversing, 1ms reactietijd en 108% DCI-P3 kleurengamma.
  • Totale controle: De telefoon is zo ontworpen dat gamers comfortabel kunnen gamen met een side-mounted port, programmeerbare ultrasonische AirTrigger-sensoren en krachtig forcefeedback-systeem.
  • Eindeloze mogelijkheden: Een verbeterde game-ervaring dankzij de optionele TwinView Dock, Mobile Desktop Dock, and Gamevice-controller met WiGig Dock (accessoires voor de ROG Phone zijn binnenkort verkrijgbaar in de eshop van ASUS. Niet alle accessoires zijn direct beschikbaar bij launch).

Ivilina Boneva, Marketing Manager Benelux bij ASUS kan niet wachten tot iedereen met de smartphone aan de slag kan gaan: “We hebben met veel passie gewerkt aan een telefoon die perfect past bij gamers. Dat we nu eindelijk – in samenwerking met Vodafone – de ROG Phone op de markt gaan brengen, maakt ons allemaal zeer enthousiast”.

Samenwerking Vodafone
Vodafone is de exclusieve aanbieder van de nieuwe ROG Phone in Nederland, waarbij de telefoon zowel los als in combinatie met een Vodafone-abonnement verkrijgbaar is. Sinds april 2018 is de provider een van de hoofdsponsoren van Electronic Sports League (ESL). Gamen op topniveau vereist immers de beste technologie, innovaties en een snelle en stabiele verbinding. Dit geldt ook voor online en mobile gaming dat in populariteit blijft toenemen.

Met deze exclusieve samenwerking maakt Vodafone het voor iedereen mogelijk om via hun netwerk overal optimaal online te gamen. “Samen met ASUS bieden we de ultieme ‘on the go’ gaming setup voor zowel hardcore als casual gamers. We kijken er ontzettend naar uit om nu ook de snelste gaming smartphone op de markt aan te bieden en alle gamers de mogelijkheid te geven om op hoog niveau te presteren”, aldus Xavier Feliu, Brand Engagement Manager bij VodafoneZiggo.