GRIP: Combat Racing nu verkrijgbaar

Racing op zijn kop door langverwachte terugkeer van het combat racing-genre!

Amstelveen, 6 november 2018 – Mindscape, Wired Productions Ltd. en ontwikkelaar Caged Element kondigen vandaag de wereldwijde release van GRIP: Combat Racing aan. De verbluffend snelle arcade-combat-racer en spirituele opvolger van Rollcage is nu beschikbaar op PlayStation®4, Nintendo Switch™ en PC.

Bekijk hier de launch trailer voor GRIP: Combat Racing

GRIP: Combat Racing is geïnspireerd door de Rollcage-games van de late jaren ‘90 en wordt gemaakt door een zeer ervaren team, waaronder Rollcage-veteraan Robert Baker. GRIP: Combat Racing viert de terugkeer van de snelle arcade-combat-racers, met een spannende race-ervaring waarbij totale vernietiging vereist is om als eerste de finish te passeren. Verwacht prachtige visuals, spectaculaire in-game physics en al het mooie dat de huidige generatie hardware en Unreal® Engine 4 met zich meebrengen. Met split screen races en toernooien zijn onvergetelijke spelmomenten gegarandeerd: zowel online als offline.

Om de lancering van GRIP: Combat Racing te vieren, zit er direct een bonustrack genaamd ‘SAAT Coast’ bij de game! In SAAT Coast race je door een gevaarlijke jungle, en zul je alles op alles moeten zetten om heelhuids de finish te bereiken. Na release zal de ontwikkelaar tracks aan de game toe blijven voegen, zonder dat spelers daarvoor extra hoeven te betalen.

“Het maken van GRIP was als een ontzettend toffe achtbaanrit,” zegt Chris Mallinson, Game Director van GRIP: Combat Racing. “We zijn ongelooflijk dankbaar voor alle mensen die hebben geholpen om onze visie waar te maken. We kijken er naar uit om na de lancering nog meer content naar de game te brengen en we zijn verheugd om te zien hoe de game is ontvangen.”

Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions, voegt toe: “Wat het team van Caged Element van GRIP heeft gemaakt, is gewoon ongelooflijk. Ze werkten als een team, verspreid over de hele wereld. Hun passie heeft ze ertoe gezet iets te creëren waar een studio van tien keer hun omvang trots op zou zijn. We zijn erg blij dat gamers eindelijk onze grootste release tot nu toe kunnen spelen.”

GRIP: Combat Racing is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, Nintendo Switch™ en PC.