RIDE 4 IS NU VERKRIJGBAAR VOOR PLAYSTATION 5 EN XBOX SERIES X

De ultieme race-ervaring op twee wielen scheurt naar next-gen

Milestone maakt vandaag bekend dat RIDE 4, het nieuwste deel in zijn populaire franchise voor alle liefhebbers van racen op twee wielen, nu eindelijk beschikbaar is voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Spelers die de PlayStation®4-versie van de game hebben gekocht, kunnen tot 30 april 2021 zonder extra kosten de PS5™-versie downloaden, inclusief alle reeds aangeschafte DLC. Dankzij de Smart Delivery-functie kunnen Xbox One-spelers automatisch en zonder extra kosten de Xbox Series X-versie downloaden.

Dankzij de krachtige nieuwe hardware presteert RIDE 4 nu beter dan ooit, zowel wat betreft resolutie als frames per seconde. Spelers kunnen nu met 200 PK-motoren rijden en genieten van vloeiendere gameplay met 60 FPS en een resolutie tot 4K. De hoogkwalitatieve modellen en de rijkheid aan details komen nu beter dan ooit tot hun recht. Bovendien kunnen competitief ingestelde spelers nu met 20 coureurs tegelijk om de overwinning strijden!

PS5™-spelers kunnen hun voordeel doen met de innovatieve functies van de PS5 DualSense™: de geavanceerde haptische feedback maakt de gameplay-ervaring meeslepender dan ooit door spelers trillingen, gas en remmen levensecht te laten voelen. Daarnaast staat de SSD garant voor kortere laadtijden, sneller beginnende races en veel snellere streaming van textures. Dit alles resulteert in een adrenaline-rijke race-ervaring die spelers niet snel zullen vergeten.

RIDE 4 biedt een cutting-edge niveau van visuele getrouwheid dankzij de originele CAD- en 3D-scans van de echte modellen, waarmee de meest iconische motoren ter wereld tot leven worden gewekt. De vernieuwde career-mode voert spelers over de hele wereld voor snelle uitdagingen, met als hoogtepunt het Ultimate Championship met de krachtigste sportbikes. Dit kampioenschap is uitgebreid met de nieuwe Endurance Mode, de zwaarste uitdaging die coureurs kunnen aangaan. Dynamische verlichting, wisselende weersomstandigheden en pitstops voor banden- en brandstofbeheer zullen de realiteit en simulatie verbeteren. A.N.N.A., een afkorting voor Artificial Neural Network Agent, een revolutionaire kunstmatige intelligentie gebaseerd op neurale netwerken, is nu verbeterd om spelers een ongelooflijke uitdaging te bieden. Tenslotte kunnen spelers zich een uniek uiterlijk aanmeten met een diepgaande editor voor motorfietsen, pak en helm.

RIDE 4 is nu beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X, met een gratis upgrade naar PS5™ tot 30 april 2021, en de Smart delivery-functie voor Xbox-systemen.