Team Sonic Racing

Race met Sonic en zijn vrienden langs het strand op de nieuwste racebaan en muziek voor Team Sonic Racing

Pak je zonnebril, Sonic fans! Vandaag heeft SEGA een nieuwe video uitgebracht met hierin een voorproefje van een gloednieuwe racebaan en muzieknummer uit de aankomende game, Team Sonic Racing. Het luchtige “Ocean View” nummer vergezelt Sonic en zijn vrienden op de racebaan langs het strand, terwijl in de verte de golven tegen kust beuken.

Om de nieuwe racebaan te begeleiden heeft de iconische Sonic componist Jun Senoue samengewerkt met artiesten Richard Jaques & S.A.M.E. om een strandachtig nummer te creëren die de kust zal temmen. Zet je surfboard klaar om mee te deinen op de golven en luister hier naar het nummer!

Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade ervaring met een snelle competitieve racestijl, met je favoriete personages en omgevingen van het hele Sonic Universe. Race samen en win in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuig-aanpassingsfuncties om als eerste over de finish line te racen. Team

Voor pre-orders van de fysieke editie kun je terecht op www.teamsonicracing.com. Om op de hoogte te blijven van het nieuws over Sonic the Hedgehog, volg Sonic op Twitter, Instagram enFacebook. Abonneer op het Twitch en YouTube kanaal.