GA MET ARTYOM EN ZIJN TEAM SPARTANS AAN BOORD VAN DE AURORA IN DE EPISCHE METRO EXODUS STORY TRAILER

Pre-order vanaf vandaag de officiële Xbox One X Metro Saga-bundel, inclusief alle drie Metro-games

Deep Silver en 4A Games onthulden vandaag de Metro Exodus Story Trailer. Deze trailer biedt fans een eerste blik op vele nieuwe personages en enkele van de locaties die Artyom en zijn team Spartans kunnen bezoeken tijdens hun reis door het post-apocalyptische Rusland – van de winterse, bevroren straten van Moskou tot de zomerse, zinderend hete zandvlaktes van de Kaspische woestijn.

De Story Trailer wordt verteld vanuit het perspectief van Anna, de beste sniper van de Spartan Order en echtgenote van Artyom. De trailer verkent de vijandige wereld van Metro Exodus die de crew van de Aurora wacht wanneer ze de ruïnes van Moskou ontvluchten en vertrekken op een epische, jaarlange reis naar het onbekende. Artyom geloofde altijd al dat er leven was buiten de Metro. Nu worden zijn hoop en dromen tot het uiterste beproeft in de smeltkroes van de Russische woestenijen.

De Story Trailer wordt ondersteund met originele muziek van Alexey Omelchuk, de componist van de serie. Deze trailer is slechts de eerste in een serie komende gameplay-onthullingen die leiden naar de release van Metro Exodus op 15 februari voor de Xbox One, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, en pc’s.

Bekijk hier de Story Trailer: https://youtu.be/Zn95pLREVq0 

Daarnaast maken Deep Silver en Microsoft met veel plezier bekend dat de Xbox One X Metro Saga-bundel nu beschikbaar is als pre-order. Deze epische bundel bevat een 1TB Xbox One X Console en alle drie Metro-games: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux en het komende Metro Exodus. Voor wie de serie nog niet kent is dit de perfecte manier om in deze meeslepende franchise te duiken en bij het begin te beginnen.