Prijswinnende action-RPG Victor Vran: Overkill Editionverschijnt op 28 augustus voor Nintendo Switch

Complete editie bevat Motörhead-gerelateerde uitbreiding én Fractured Worlds-uitbreiding, die inzoomt op het verhaal van Victor Vran

Amstelveen, 21 juni 2018 – Mindscape, Wired Productions, een leidende, onafhankelijke uitgever van games en ontwikkelaar Haemimont Games kondigen vol trots aan dat de geprezen Victor Vran: Overkill Edition zijn tanden in de Nintendo Switch zal zetten op 28 augustus 2018.

Deze release voor Nintendo Switch release bevat twee uitbreidingen die de speelduur van de game aanzienlijk verlengen: Motörhead: Through the Ages en Fractured Worlds. Motörhead: Through the Ages schotelt een episch avontuur voor dat is geïnspireerd op de verhalen, muziek en attitude van ’s werelds meest brute band, terwijl Fractured Worlds verder inzoomt op het persoonlijke verhaal van Victor Vran. Dit totaalpakket zal fysiek worden uitgebracht met een adviesprijs van €39.99.

De game beschikt over lokale co-op voor twee spelers en online kunnen zelfs vier spelers zich verenigen. Victor Vran: Overkill Edition maakt optimaal gebruik van de kracht en draagbaarheid van de Nintendo Switch, om spelers demonen te laten slachten zoals nooit tevoren!

Bekijk de aankondigingstrailer voor Victor Vran: Overkill Edition (Nintendo Switch) HIER

Victor Vran: Overkill Edition is de eerste game voor Nintendo Switch binnen zijn genre’, vertelt Leo Zullo, Managing Director van Wired Productions. ‘Zowel op technisch vlak als op het gebied van gameplay is deze game van Heamimont Games een meesterwerk. De klassieke action-RPG is absoluut een must-have voor iedere Switch-bezitter.’

Victor Vran heeft ons meegenomen op een ongelooflijke reis’, zegt Gabriel Dobrev, CEO van Heamimont Games. ‘We hebben de eer gehad om met Lemmy en Motörhead te mogen werken en het is fantastisch om te zien dat ontzettend veel spelers van de game houden. We voelen ons bevoorrecht en kunnen niet wachten om Victor ook zijn opwachting te laten maken op de Nintendo Switch.

Over Victor Vran
Victor Vran is een prijswinnende, isometrische action RPG die spelers aanmoedigt om waanzinnige avonturen naar hun eigen hand te zetten. Ze zijn in staat om hun eigen versie van Victor te creëren door gebruik te maken van een indrukwekkend arsenaal aan wapens, karakteristieke outfits en demonische, magische krachten. Neem het in je eentje op tegen verschillende hordes demonen en de meest gruwelijke monsters, laat een vriend of vriendin zich ook mengen in de strijd óf sluit je aan bij drie andere spelers om online te zegevieren.

Vertigo 6 werkt voor Mindscape Europe dat de marketing & distributie verzorgt van Victor Vran in de Benelux.