GENIET VAN HET WEER, SEIZOENSACTIVITEITEN EN FEESTDAGEN MET DE SIMS 4™ JAARGETIJDEN, NU VERKRIJGBAAR

Van zonnige zomerdagen tot ijskoude winterstormen, elke wereld wordt op een unieke manier beïnvloed

SCHIPHOL-RIJK – 22 juni 2018 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) en Maxis™ kondigen vandaag de wereldwijde lancering aan van het De Sims™ 4 Jaargetijden* Expansion Pack, nu verkrijgbaar voor PC en Mac. Met De Sims 4 Jaargetijden kunnen Sims zich door het weer laten verrassen tijdens vier prachtige jaargetijden, van leuke seizoensactiviteiten genieten, hun huizen aankleden voor de feestdagen, een tuiniercarrière tot bloei laten komen en nog veel meer. Elk klimaat is uniek en is van invloed op de keuzes, relaties en dagelijkse activiteiten van je Sims. Spelers zullen tal van nieuwe manieren vinden om hun Sims met het leven te laten spelen en geweldige verhalen te vertellen met de herfst, winter, lente en zomer in De Sims 4 Jaargetijden.

Het De Sims 4 Jaargetijden Expansion Pack biedt spelers nog meer manieren om spannende, relevante verhalen te vertellen in De Sims 4,” aldus Grant Rodiek, Senior Producer. “Het weer en de overgang van seizoenen veranderen de levens van je Sims op een prachtige manier. Of ze nu een regenjas aanschieten om zich tegen lentebuitjes te wapenen, een rivaal sneeuw in het gezicht gooien in de winter of wat zoete honing oogsten in de herfst. Er zijn tal van nieuwe uitdagingen en verhalen om te vertellen. Dit is echt mijn favoriete pack en ons team is ontzettend enthousiast om eindelijk deze fan-favoriete uitbreiding te kunnen presenteren. We kunnen niet wachten om te zien hoe spelers het weer in hun game zullen verwerken.”

Naast het veranderlijke weer voegt De Sims 4 Jaargetijden tal van feestelijke feestdagen toe aan de kalender waar Sims samen met hun vrienden en familie van kunnen genieten. Tijdens het Oogstfeest schuiven Sims aan voor een vorstelijk maal. Met het Winterfeest kan een bezoek van Vadertje Winter de dag van gierige Sims opfleuren. Na het inluiden van het nieuwe jaar kunnen Sims op een romantische date gaan op Liefdesdag. In De Sims 4 Jaargetijden kunnen spelers zelfs hun eigen feestdagen voor Sims verzinnen en kiezen hoe ze die vieren. Met een kalender vol festiviteiten zullen je Sims het hele jaar druk zijn!

Bij elk jaargetijde horen uiteraard ook speciale activiteiten. In de herfst zijn er tal van bladeren voor Sims om mee te spelen. In de winter kunnen Sims zich lekker inpakken en het ijs opgaan voor wat schaatspret en natuurlijk warme chocolademelk. In de zinderende zomerhitte kunnen Sims nieuwe zwemkleding aantrekken en afkoelen in het kinderbad. In de lente kunnen Sims de natuur intrekken en verschillende badges verdienen.

Als Sims geen onweersbuien ontwijken en in lenteplasjes dansen, kunnen ze hun tuiniercarrière ontwikkelen met het samenstellen van boeketten en deze door de hele stad af te leveren. Sims die meer geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke carrière kunnen planten analyseren, wetenschappelijke artikels schrijven en bekendheid als botanist verwerven. Bij elk opbloeiende talent horen nieuwe vaardigheden, outfits en handige voorwerpen.

Het De Sims 4 Jaargetijden Expansion Pack is nu te downloaden en is door de ESRB beoordeeld als T voor Tiener. Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes over De Sims 4, ga je naar www.desims.nl en .be.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES NODIG.