Op de koffie bij MGA’s Miniverse: twee nieuwe sets versterken het knusse gevoel van thuis

Van een functionerende retro-espressomachine tot gedetailleerde vogelhuisjes en potten met planten: de nieuwe Appliances- en Lifestyle Home-sets van MGA’s Miniverse zijn nu verkrijgbaar in de Benelux

Dinsdag 26 maart 2024 – MGA Entertainment heeft twee nieuwe MGA’s Miniverse-sets uitgebracht die het warme gevoel van thuis toevoegen aan iedere Miniverse-collectie. De Appliances-set bestaat uit keukenapparatuur en andere machines, waaronder een onweerstaanbare eyecatcher voor een goede start van de dag: de retro-koffiemachine. Deze knusse sfeer komt ook tot uiting in de nieuwe Lifestyle Home-set, die een aantal planten, vogelhuisjes en nog veel meer met zich meebrengt.

Voor iedere huismus
Zoals de naam al doet vermoeden ademt de Lifestyle Home-set een huiselijke sfeer. Van cactussen tot bloembedjes en van vogelhuisjes tot lantaarns: deze set heeft alles in huis om thuiskomen als een warm bad te laten aanvoelen. Sommige van deze realistische miniaturen bevatten hars, dat hard wordt nadat het in aanraking komt met UV-licht. Daarna is het verzamelobject klaar om mee te spelen, neer te zetten of zelfs op te hangen!

Zin in de zomer
Om de speelervaring van MGA’s Miniverse naar een hoger niveau te tillen beschikt iedere machine in de Appliances-set over unieke, echt werkende functies. Zet de sapmachines aan het werk om miniatuur-ijsblokjes uit te serveren en tap vervolgens de meegeleverde hars om een echt drankje na te bootsen. Laat de hars hard worden door het in aanraking te laten komen met UV-licht (zoals zonlicht), zodat het langzamerhand hard wordt. Hierdoor wordt het nooit een kliederboel tijdens het spelen. Ook wordt ieder item geleverd met bekerhouders om het resultaat in volle glorie te serveren. Maar let op, want ondanks dat de drankjes er onweerstaanbaar uitzien, zijn ze niet echt te drinken.     

Er zijn acht verschillende MGA’s Miniverse Make It Mini Appliances-stijlen om te verzamelen, maar er is nog een verrassingselement aan toegevoegd. De afbeelding aan de voorkant van de verpakking laat namelijk zien welke machine zich in de bal bevindt, maar de grote verrassing is de kleur van deze machine, want die kan variëren. Verzamel ze allemaal en maak je collectie compleet. 

Adviesprijs en beschikbaarheid

  • Iedere bal in de Appliances-set heeft een adviesprijs van €14,99
  • Iedere bal in de Lifestyle Home-set heeft een adviesprijs van €12,99

De producten zijn onder andere te koop bij bol.com, Intertoys, Toychamp en Dreamland.