Pluk de dag met Fluffie Stuffiez Series 2: opvolger van MGA Entertainment’s succesvolle speelgoedmerk is nu verkrijgbaar in de Benelux

Maandag 25 maart 2024 – Vandaag maakt MGA Entertainment bekend dat het succes van speelgoedmerk Fluffie Stuffiez wordt opgevolgd met een tweede serie. Fluffie Stuffiez werd in oktober 2023 geïntroduceerd in de Benelux en sindsdien hebben kinderen het zachte speelgoed in groten getale omarmd. Nu zijn er zes nieuwe pluches om mee te spelen en om te verzamelen. Fluffie Stuffiez Series 2 is per direct beschikbaar en bestaat uit de volgende figuren, waarbij een tweede, geheime personage zichzelf onthuld als het pluis is verwijderd:

  • Bij
  • Schaap
  • Ijsje
  • Taartje
  • Konijn
  • Drankje

Hoe werkt Fluffie Stuffiez?Fluffie Stuffiez is ontzettend zacht, alles-in-één pluche speelgoed dat is ontworpen om op drie verschillende manieren mee te spelen: PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT. Nadat de Fluffie Stuffiez uit hun zachte tas zijn gehaald, kan de buitenste laag worden uitgeplozen (PULL IT) om het personage binnenin te onthullen (REVEAL IT) – een activiteit die kinderen voldoening geeft en lang zoet houdt. De pluches bevatten letterlijk meerdere lagen: de bij kan bijvoorbeeld worden getransformeerd tot een lieveheersbeestje en het taartje kan worden omgetoverd tot een overheerlijke pizza. Tot slot kan het losgetrokken pluis in de meegeleverde zachte tas worden opgeborgen (STUFF IT) om vervolgens op een fijne manier mee te spelen en te kneden. 

Op deze innovatieve zachte stof, die de pluche speelgoedcategorie een nieuwe draai heeft gegeven, is bovendien een patent aangevraagd. Het bezorgt kinderen een plezierige, knuffelbare ervaring die nergens anders in de markt is te vinden.

Adviesprijs en beschikbaarheid

Iedere pluche uit Fluffie Stuffiez Series 2 heeft een adviesprijs van €16,99. De producten zijn onder andere te koop bij bol.com, Intertoys, Toychamp en Dreamland.