Philips presenteert drie nieuwe multifunctionele modellen binnen de E1-lijn

Amsterdam, 26 maart 2024 – MMD, het toonaangevende technologiebedrijf en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, heeft vandaag drie nieuwe modellen binnen de E1-lijn aangekondigd. De nieuwe monitoren zijn uitgerust met essentiële functies voor professionals tegen een concurrerende prijs. De modellen helpen gebruikers verbonden te blijven en hun productiviteit te verbeteren. 

Beeldkwaliteit en comfort
De Philips 24E1N1100A en 27E1N1100A zijn beide uitgerust met respectievelijk een 23,8 inch en 27 inch FHD IPS-paneel voor heldere, gedetailleerde en zeer nauwkeurige beelden. Het slanke ontwerp met smalle randen maakt de monitor zeer geschikt voor een naadloze opstelling met meerdere monitoren. Verder zorgt het kabelbeheersysteem voor een schoon en georganiseerde werkruimte. 

Het IPS-paneel stelt de monitor in staat levendige kleuren te produceren. De 100Hz-verversingssnelheid, reactietijd tot wel 1ms MPRT en Adaptive Sync-technologie zorgen daarnaast voor een soepele gebruikerservaring. Dit geldt zelfs voor gamingsessies tijdens de vrije tijd van gebruikers, die een extra boost krijgen met SmartImage Game-modi. Beide monitoren zijn daarnaast voorzien van een paar hoogwaardige ingebouwde 2W-stereoluidsprekers. Zowel de Philips 24E1N1100A en 27E1N1100A verbeteren tot slot het welzijn van de gebruiker, middels de EasyRead- en Low Blue-modi met Flicker-Free-technologie. 

Extra productiviteit met USB-C-connectiviteit
De Philips 27E1N1600AE is speciaal ontworpen om de connectiviteit in het thuiskantoor te verbeteren en biedt tegelijkertijd een toekomstbestendige oplossing voor extra gemak. De monitor is uitgerust met een 27 inch QHD IPS-paneel en ondersteund HDR-weergave, wat resulteert in kristalheldere en levendige beelden. Naast alle functies van de vorige modellen uit de E1-lijn, is dit beeldscherm ook voorzien van een USB-C 3.2-poort inclusief 65W Power Delivery. Door middel van een enkele, slanke, omkeerbare kabel wordt de connectiviteit vereenvoudigd. Dit maakt het mogelijk om gegevens supersnel over te dragen, terwijl geschikte apparaten tegelijkertijd worden opgeladen. Dit stelt gebruikers in staat hun werkplek schoon en netjes te houden, hun aangesloten apparaat op te laden en naadloos te werken, allemaal met één kabel.

Voor extra comfort wordt de Philips 27E1N1600AE geleverd met een standaard dat 100 mm in hoogte verstelbaar is en daarnaast over een kantelfunctie beschikt. Hiermee kan elke gebruiker de monitor aanpassen voor optimaal kijkcomfort, efficiëntie en productiviteit. 

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A en 27E1N1600AE zijn nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van respectievelijk € 119,00,  € 139,00 en € 249,00.