Ontdek de wereld van WILD HEARTS™ in nieuwe, 7 minuten durende gameplaytrailer 

Woensdag 5 oktober 2022 – EA Originals en Koei Tecmo hebben vandaag een nieuwe gameplaytrailer gedeeld die 7 minuten aan niet eerder vertoonde footage van WILD HEARTS™ bevat. De trailer is hier te bekijken.

In deze uitgebreide trailer is te zien hoe spelers een dappere poging wagen om de verwilderde wereld van WILD HEARTS™ onder controle te krijgen en hoe zij jacht maken op de gevreesde Kingtusk. Eerst individueel, daarna in gezelschap van co-op partners. De trailer laat bovendien goed zien hoe de Karakuri werken: geavanceerde mechanismen die spelers craften om de wereld te doorkruisen en om te gebruiken tijdens gevechten tegen Kemono.

Het grootste gedeelte van de gameplay vindt plaats in de Hanagasumi Hills, een setting in de lente die volop in bloei is. Het gebied vormt één van de vier hunting grounds in WILD HEARTS™ en ieder gebied staat in het teken van een ander seizoen.

WILD HEARTS™ wordt op 17 februari 2023 uitgebracht en is verkrijgbaar in de (digitale) winkel voor PlayStation 5, de Xbox Series X|S voor €79.99 en PC via Origin, Steam en de Epic Game Store voor €69,99.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van WILD HEARTS™ bezoek je https://www.ea.com/nl-nl/games/wild-hearts/wild-hearts