Billy Bones kiest Vertigo 6 als PR- en influencerbureau

Amsterdam/Arnhem, 5 oktober 2022 – Billy Bones, boekenuitgeverij van onder andere KNOTS, Minecraft- en Legoboeken, heeft Vertigo 6 gekozen als PR- en influencerbureau. Met onmiddellijke ingang verzorgt Vertigo 6 PR- en online campagnes ter promotie van Billy Bones. Tijdens aankomende Kinderboekenweek zullen de eerste campagnes live gaan.

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6, kijkt uit naar de samenwerking: “We hebben enorm veel zin om aan de slag te gaan voor Billy Bones. Waar de uitgeverswereld normaal redelijk traditioneel is, kiest Billy Bones juist voor een frisse aanpak met als doel om zoveel mogelijk kinderen te laten lezen. Onze jongste is dol op de Knots-reeks van Billy Bones en elke avond lezen we samen met hem een stukje uit de boeken. Het is te gek dat we nu mogen helpen om meer kids aan het lezen te krijgen!”

Billy Bones is een eigentijdse en vernieuwende uitgeverij voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Zij brengen de mooiste verhalen in de beste formats op de meest toegankelijke manier, zodat alle kinderen het plezier van lezen, luisteren en kijken kunnen ontdekken. Billy Bones laat kinderen de verhalen echt beleven, waardoor de wereld steeds een stukje beter wordt gemaakt.

Voor meer informatie over Billy Bones ga naar www.billybones.nl of volg Billy Bones op InstagramFacebookTikTok en YouTube.